Μητσοτάκης: Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα Τσίπρα – Η άπαντηση Τζανακόπουλου

Μητσοτάκης: Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα Τσίπρα – Η άπαντηση Τζανακόπουλου

«Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να πείσουμε στη διαπραγμάτευση καθώς είναι υπερβολικές οι απαιτήσεις των δανειστών. Χρειάζεται άλλο σχέδιο η χώρα για επενδύσεις. Εμείς έχουμε αξιοπιστία στο θέμα των μεταρρυθμίσεων», υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα του κ. Τσίπρα. Δεν θα ψηφίσουμε συνολικά το δημοσιονομικό πακέτο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι το τέταρτο μνημόνιο θα δεσμεύσει τις επόμενες κυβερνήσεις κι αυτό δεν το δέχεται . Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι είναι διαρκές το αίτημα για εκλογές, όμως είπε ότι δεν συνδέονται με την αξιολόγηση η οποία θα πρέπει να κλείσει άμεσα.

Η κυβέρνηση φέρνει το τέταρτο μνημόνιο από το παράθυρο και δεσμεύει τις επόμενες γενιές, υποστήριξε ενώ ανέφερε πως είναι υπερβολικές οι απαιτήσεις τω δανειστών .

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως στο Βερολίνο διεκδίκησε να μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση και υπογράμμισε πως «είναι οξύμωρο να μας κατηγορεί η κυβέρνηση για αντιπατριωτική στάση διότι στο εξωτερικό φοράω πάντα την φανέλα της εθνικής Ελλάδος».

Ο ίδιος είπε πως δεν θα δεχθεί παράνομες μονιμοποιήσεις και δεσμεύθηκε πως δεν θα υπάρξουν απολύσεις .

Σχόλιο του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, για τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1

Η σημερινή συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη ήταν αποκαλυπτική του στρατηγικού αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει η ΝΔ και ο ίδιος προσωπικά.

Κινδυνολογία, καταστροφολογία και διαπιστευτήρια υποταγής στους δανειστές ήταν το τρίπτυχο της παρέμβασης του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter