Μητσοτάκης στην Ελευσίνα: «Ανείπωτη τραγωδία»

Μητσοτάκης στην Ελευσίνα: «Ανείπωτη τραγωδία»

«Εξυπακούεται ότι δεν ήρθα εδώ για να καταλογίσω ευθύνες, αλλά για να έχω μια πλήρη εικόνα γι αυτήν την ανείπωτη τραγωδία» , δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του νωρίτερα στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα.

Πάντως, από την επίσημη ενημέρωση της ΝΔ, οι προσεκτικά διατυπωμένες αιχμές δεν έλειψαν καθώς, σύμφωνα με το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του κόμματος, ο Πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε πως τα δύο βασικά αντιπλημμυρικά έργα στη Νέα Πέραμο και την Μάντρα, «δυστυχώς έχουν κολλήσει λόγω της γνωστής γραφειοκρατίας», όπως απάντησαν οι εκπρόσωποι των φορέων.

Επίσης, αναφέρεται ότι οι μετέχοντες στη συνάντηση μαζί του αρμόδιοι φορείς, απαντώντας σε ερώτηση του κ. Μητσοτάκη «για τη σύσκεψη που είχε γίνει προ εννιά ημερών στην Περιφερειακή Ενότητα της Δυτικής Αττικής στην οποία είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, υποστήριξαν ότι είχαν γίνει όλες οι προληπτικές ενέργειες».

Τον Πρόεδρο της ΝΔ υποδέχθηκε στην Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου, ενώ στη συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και του Στρατού, όπως και επτά βουλευτές της ΝΔ .

Εν τω μεταξύ, με αφορμή την καταστροφή από τις ακραίες καιρικές συνθήκες στη Δυτική Αττική, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ζήτησε με επιστολή του στον Υπουργό Οικονομικών να αποζημιωθούν οι πληγέντες κάτοικοι από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2017.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter