Μία Βρετανίδα επικεφαλής στο Καρναβάλι του Ρίο!

Μία Βρετανίδα επικεφαλής στο Καρναβάλι του Ρίο!

Για πρώτη φορά στην 78ετή ιστορία του Καρναβαλιού του Ρίο η επικεφαλής χορεύτρια δεν είναι από τη Βραζιλία, αλλά μία Λονδρέζα με πάθος για τη σάμπα.

Η Σαμάνθα Φλόρες επιλέχθηκε επικεφαλής χορεύτρια ή «musa abre alas» στο «μεγαλύτερο πάρτι στον πλανήτη». Θα είναι ντυμένη Yemanja, θεά της θάλασσας στις Αφρο-Βραζιλιανικές θρησκείες και θα βρίσκεται στο πρώτο άρμα στην παρέλαση στο Σαμποδρόμιο, καθώς είναι η μούσα των σχολών σάμπα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η Βρετανίδα από το Kentish Town, περιοχή του βορειοδυτικού Λονδίνου δεν είναι επαγγελματίας χορεύτρια και πρώτη φορά συμμετείχε στο Καρναβάλι του Ρίο το 2011, όταν είχε ντυθεί καναρίνι.

Η Σαμάνθα Φλόρες ήταν στέλεχος στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων στο Λονδίνο, όταν επισκέφθηκε για διακοπές το Ρίο το 2006.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» ανέφερε. «Σε έξι μήνες παραιτήθηκα από τη δουλειά μου και μετακόμισα στο Ρίο».

“Δεν είχα αισθανθεί ποτέ τόση αδρεναλίνη παρά όταν χόρεψα σάμπα στο Σαμποδρόμιο” είπε για την πρώτη εμπειρία της από το Καρναβάλι του Ρίο.

Περίπου πέντε εκατομμύρια άνθρωποι, από τους οποίους 1.5 εκατομμύριο είναι τουρίστες, παρακολουθούν το Καρναβάλι στο Ρίο της Βραζιλίας που ολοκληρώνεται στις 19 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/p/BfB5j1yl_HR/

https://www.instagram.com/p/BfHb5zMFdYx/

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter