Michelin – Δίκτυο ViaLider

Michelin – Δίκτυο ViaLider

Η Michelin παρουσιάζει το ViaLider, ένα νέο δίκτυο συνεργατών που συγκεντρώνει κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στην Ελλάδα, με κοινή αποστολή να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες.

Στα 26 σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας, εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες κάθε οδηγού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες (τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση κ.ά.), ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός τους και λαμβάνουν πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Όραμα των ανθρώπων του ViaLider είναι να μετατρέψουν την επίσκεψη του οδηγού σε μία μοναδική εμπειρία. Στα σημεία εξυπηρέτησης του νέου δικτύου, οι οδηγοί θα μπορούν να συνομιλήσουν και να συμβουλευτούν ειδικούς, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, ενώ παράλληλα θα αισθάνονται ήσυχοι ότι το όχημά τους βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

Ως μέλη του δικτύου ViaLider, κορυφαίοι μεταπωλητές ελαστικών σε όλη τη χώρα, έρχονται κοντά, δημιουργώντας μία ομάδα που μοιράζεται κοινές αξίες: κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών, επαγγελματισμό, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, όλα τα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider έχουν πιστοποιηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών και των διαδικασιών τους από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα TÜV AUSTRIA, καθώς πληρούν απόλυτα τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του Ομίλου Michelin.

Η Michelin θα προσφέρει πλήρη υποστήριξη στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, με συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση πάνω στις νεότερες τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, με σκοπό να ενισχύσει την προστιθέμενη αξία που απολαμβάνουν οι καταναλωτές.

«Δημιουργώντας μία ομάδα από κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στη χώρα, το ViaLider θα προσφέρει λύσεις πραγματικής αξίας στους ιδιώτες και τους επαγγελματίες, που απαιτούν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτή η νέα πρωτοβουλία της Michelin αποδεικνύει στην πράξη τη φιλοδοξία μας να ενισχύουμε διαρκώς τη συνεχή και επιτυχημένη παρουσία μας στην Ελλάδα. Από το 1957, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, προσφέρουμε στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα ποιοτικών και καινοτόμων ελαστικών που προσφέρουν σε όλους μας έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά. Δέσμευσή μας είναι να υποστηρίζουμε απόλυτα τους μεταπωλητές ελαστικών, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, συμβάλλοντας στην εξέλιξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε ο Αναστάσιος Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας.   

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter