MIG σε όμιλο Αποστολόπουλου για την πώληση του Υγεία: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

MIG σε όμιλο Αποστολόπουλου για την πώληση του Υγεία: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

“Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα”, απαντά η MIG στην αγωγή που κατέθεσε ο όμιλος Αποστολόπουλου κατά της διοίκησής της, καθώς και κατά της Τράπεζας Πειραιώς, ζητώντας να σταματήσει η εν εξελίξει διαδικασία πώλησης του νοσοκομείου “Υγεία”.

Σε ανακοίνωσή της, η MIG υποστηρίζει πως τα επιχειρήματα του ομίλου Αποστολόπουλου είναι αβάσιμα και πως ο δρόμος είναι ανοικτός εάν ο όμιλος επιθυμεί να καταθέσει υψηλότερη προσφορά σε σχέση με τα 0,92 ευρώ ανά μετοχή της CVC Capital Partners.

Σύμφωνα με τη MIG, ο όμιλος Αποστολόπουλου “έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45€ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92€ που έχουν ήδη προσφερθεί, η “Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.” με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων”.

“Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της “Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.” είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά”, αναφέρει η MIG και καταλήγει: “Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter