«Μικρό Κοριόπολις»: Ποινές φυλάκισης για Μητρόπουλο – Ριαβόγλου

«Μικρό Κοριόπολις»: Ποινές φυλάκισης  για Μητρόπουλο – Ριαβόγλου

Οι πρώτες ποινές φυλάκισης βγήκαν πριν λίγο για το… μικρό Koriopolis, το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο την περίοδο 2008-11 (αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη του μεγάλου «Κοριόπολις»).

Το Πενταμελές Εφετείο κακουργημάτων επέβαλε ποινές φυλάκισης στον πρώην ιδιοκτήτη του Ηλυσιακού, Θωμά Μητρόπουλο και τον πρώην μεγαλομέτοχο του Αγροτικού Αστέρα, Κωνσταντίνο Ριαβόγλου. Στον πρώτο επεβλήθη ποινή φυλάκισης δύο ετών για δωροδοκία σε παιχνίδι Ηλυσιακού-Αγροτικού, καθώς και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη με 5 ευρώ την ημέρα.

Στον Ριαβόγλου επεβλήθη ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με 4ετή αναστολή για δωροδοκία σε 3 παιχνίδια, που είναι: Αγροτικός-Καβάλα 0-3 (28/10/2009), Καβάλα-Αγροτικός 4-1 (13/3/2009), Ηλυσιακός-Αγροτικός 3-2 (27/4/2009). Το δικαστήριο του επέβαλε επίσης πρόστιμο 35.000 ευρώ, ενώ του επέβαλε και όρο να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που κατοικεί τις πρώτες πέντε ημέρες κάθε μήνα και θα βρίσκεται υπό την επιτήρηση επιμελητή κοινωνικής αρωγής.

Αθώοι, όπως αναμενόταν, κρίθηκαν ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης, όπως και ο πρώην μεγαλομέτοχος της Αν. Καρδίτσας, Διονύσης Κωτούλας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter