«Μικρός Καου-μπόυ»: η ιστορία της θρυλικής pulp παρέας στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

«Μικρός Καου-μπόυ»: η ιστορία της θρυλικής pulp παρέας στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο εκδότης της «Αγριας Δύσης», η οποία αποτελεί τη συνέχεια του «Μικρού καου-μπόυ», και δημιουργός της ομάδας «Μικρός Καου-μπόυ» στο Facebook, Χρήστος Νάστος, γράφει για τον μύθο της θρυλικής χάρτινης τετράδας του Φαρ Ουέστ.

Ο Γιώργος Πανουσόπουλος μιλάει στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για τη νέα ταινία του «Σ’ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει», για τα γυρίσματα στην Ικαρία και για τους Έλληνες σκηνοθέτες που εκτιμά.

O καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Θεάτρου της Κολωνίας, Κώστας Παπακωστόπουλος, μιλά στην Αφροδίτη Ερμίδη με αφορμή την παράστασή του «Eurexit» η οποία ασχολείται με το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης και τη θέση της χώρας μας μέσα σε αυτή.

«Στην Ινδία ζούσα σε καλύβες, στους 40 βαθμούς, με έναν ανεμιστήρα που χάλαγε κάθε τόσο. Μαγείρευα σε ένα γκαζάκι κηροζίνης, δεν είχα ψυγείο αλλά ήμουν ευτυχισμένη» λέει μεταξύ άλλων η Λήδα Σάνταλα στην Έμυ Ντούρου στην κουβέντα που είχαν για τη ζωή της, τη γιόγκα, τον ινδικό χορό, τη φιλοσοφία και τις τελετές μύησης της μαύρης Αφρικής.

Ο Δρ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστας Ελευθερίου γράφει για δύο πρόσφατες εκδόσεις για τον Στάλιν, οι οποίες εστιάζουν στον άνθρωπο αλλά και στο φαινόμενο του «πατερούλη».

Η Μαρίνα Αγγελάκη συνάντησε τον Αλεξ Μιχαηλίδη και μίλησαν για τα μελομακάρονα, τα ταρτάκια, τις τρούφες και το sweet smell of success της Ζάχαρής του, που γλυκαίνει τη ζωή των κατοίκων της Θεσσαλονίκης.

Η Ηλέκτρα Ζαργάνη μεταφέρει εικόνες από το ξακουστό πανηγύρι του Σταυρού στη Δονούσα.

Ο Γιώργος Σκευοφύλαξ γράφει για τη μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας, Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2018, που ολοκληρώνεται στις 23/9. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter