Μίλαν-ΑΕΚ 0-0 – «Ας είμαστε ταπεινοί και ας γευτούμε τη χαρά», λέει ο Χιμένεθ

Μίλαν-ΑΕΚ 0-0 – «Ας είμαστε ταπεινοί και ας γευτούμε τη χαρά», λέει ο Χιμένεθ

Σήμερα η ΑΕΚ γιορτάζει μια σπουδαία εμφάνιση εναντίον της Μίλαν. Ταπεινά, όπως εξήγησε ο Μανόλο Χιμένεθ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τη Μίλαν (0-0), κατά την οποία εξήρε την παρουσία του Ανταμ Τζανετόπουλου. 

Αναλυτικά:

«Ας είμαστε ταπεινοί και ας γευτούμε τη χαρά ενός βαθμού που πήραμε σε ένα τόσο σημαντικό γήπεδο, εναντίον τόσο σημαντικού αντιπάλου. Παίξαμε καλά στην άμυνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είχαμε καλό σχεδιασμό και το θετικό είναι ότι τα πράγματα μας βγήκαν στο γήπεδο όπως τα σχεδιάσαμε.

Είμαι χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου μας, που έκανε αισθητή την παρουσία του εδώ. Στην έδρα μας τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα γιατί η Μίλαν είναι σπουδαία ομάδα.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά συστατικά που παίζουν ρόλο για την επιτυχία. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, θα ήμουν το ίδιο ακόμα κι αν είχαμε χάσει.

Δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους και είμαστε συγκεντρωμένοι στη δική μας δουλειά.

Ο Ανταμ (Τζανετόπουλος) είχε εξαιρετική απόδοση ειδικά στο β΄ ημίχρονο. Καθημερινά συζητάμε στις προπονήσεις, εκεί δηλαδή που κρίνονται οι θέσεις. Δείχνει πολύ ώριμος και κατάφερε να αρπάξει να ευκαιρία και να παίξει σε αυτό το γήπεδο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter