Μιρέιγ Νταρκ: Πέθανε με τον Αλέν Ντελόν στο πλευρό της

Μιρέιγ Νταρκ: Πέθανε με τον Αλέν Ντελόν στο πλευρό της

Η Μιρέιγ Νταρκ πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο σπίτι της στο Παρίσι έχοντας στο πλευρό της τον Αλέν Ντελόν, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της ηθοποιού.

“Η Μιρέιγ Νταρκ έσβησε τη νύχτα στο σπίτι της στο Παρίσι, έχοντας δίπλα της μέχρι τέλους τους δικούς της ανθρώπους, ανάμεσά τους ο σύζυγός της και ο Αλέν Ντελόν, που ήταν παρών μέχρι τέλους”, δήλωσε η Αναμπέλ Καμπουρί.

Ο θάνατος της Νταρκ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

“Μια μεγάλη μορφή του γαλλικού κινηματογράφου μας αφήνει. Η Μιρέιγ Νταρκ ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός, μια θαρραλέα και αφοσιωμένη γυναίκα”, έγραψε στο Twitter η υπουργός Πολιτισμού Φρανσουάζ Νισέν.

Ο πρώην πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών Ζιλ Ζακόμπ έγραψε επίσης στο Twitter: “Ψηλή/λεπτή/όμορφη/ξανθιές αφέλειες/χαμογελαστά μάτια/ ενσάρκωσε την ελευθερία της γυναίκας σε όλο της το μεγαλείο. Η γαλλική κομψότητα. Αγαπημένη Μιρέιγ!”.

Η ιστορία αγάπης της Μιρέιγ Νταρκ και του Αλέν Ντελόν γεννήθηκε το 1968. Το ζευγάρι ήταν μαζί έως το 1983. Ωστόσο οι δυο τους ουδέποτε έπαψαν να είναι φίλοι και πάντα ο ένας υπολόγιζε στη βοήθεια του άλλου, γράφει το περιοδικό Gala.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter