Μισέλ Πφάιφερ: Είμαι υπερήφανη, το Χόλιγουντ αντέδρασε στις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης

Μισέλ Πφάιφερ: Είμαι υπερήφανη, το Χόλιγουντ αντέδρασε  στις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης

Η Μισέλ Πφάιφερ δηλώνει υπερήφανη για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η βιομηχανία κινηματογράφου του Χόλιγουντ στις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

«Δεν πρέπει να υπάρχουν αρνητικά σχόλια του Τύπου για το Χόλιγουντ γιατί η βιομηχανία του κινηματογράφου ενισχύθηκε περισσότερο από τη στιγμή που έγιναν όλα αυτά», δήλωσε η ηθοποιός στο Assosciated Press όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τα συμβάντα σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έγιναν γνωστά.

Τον περασμένο μήνα ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο Μπρετ Ράτνερ, ο Κέβιν Σπέισι και άλλοι ισχυροί άντρες της βιομηχανίας του θεάματος βρέθηκαν στο επίκεντρο κατηγοριών που κινούνται από σεξουαλικές παρενοχλήσεις μέχρι και επιθέσεις βιασμού.

«Οι αντιδράσεις ήταν γρήγορες και αποφασιστικές για να υποστηριχθούν όλες αυτές οι γυναίκες που μίλησαν. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ σε καμία άλλη δουλειά, σε κανένα άλλο σκάνδαλο… Είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο με τον οποίο η βιομηχανία του θεάματος το χειρίστηκε και συνεχίζει να το χειρίζεται», είπε η ηθοποιός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter