Μόναχο: Πυροβολισμοί με τρεις τραυματίες – Σοβαρά τραυματισμένη μία αστυνομικός

Μόναχο: Πυροβολισμοί με τρεις τραυματίες – Σοβαρά τραυματισμένη μία αστυνομικός

Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα αστυνομικός, τραυματίστηκαν σήμερα όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε σταθμό τρένων κοντά στο Μόναχο, ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία διευκρίνισε ότι ο δράστης, που συνελήφθη, δεν είχε «πολιτικά ή θρησκευτικά» κίνητρα.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στον σταθμό του Ουντερφέρινγκ, βορείως του Μονάχου, στη διάρκεια ενός ελέγχου που διεξήγαγε η αστυνομία, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου Μάρκους ντα Γκλόρια Μάρτινς.

Στη διάρκεια του ελέγχου ένας άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί, προσπάθησε να σπρώξει έναν ή πολλούς αστυνομικούς στις ράγες την ώρα που στον σταθμό έφτανε ένας συρμός. Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή στη διάρκεια της οποίας ο άνδρας κατάφερε να αρπάξει το όπλο μιας γυναίκας αστυνομικού, την οποία στη συνέχεια πυροβόλησε και τραυμάτισε «σοβαρά» στο κεφάλι.

Η αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή της, τόνισε ο Μάρτινς στη γερμανική τηλεόραση. Δύο άλλοι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί επίσης σοβαρά, όμως δεν κινδυνεύει η ζωή τους, σύμφωνα με τον ίδιο. Και ο δράστης είναι τραυματισμένος.

«Πρόκειται για έναν άνδρα που έδρασε μόνος για προσωπικούς λόγους, δεν υπήρχε πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο», εξήγησε ο διοικητής της αστυνομίας του Μονάχου.

«Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», ανέφερε η αστυνομία της πόλης στον λογαριασμό της στο Twitter. Ωστόσο η κυκλοφορία των τρένων διακόπηκε για ένα διάστημα, ενώ μεγάλη αστυνομική δύναμη αναπτύχθηκε λίγα λεπτά μετά το συμβάν στον σταθμό.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/874534793748389888

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter