Μόνη πρώτη η ΑΕΚ

Μόνη πρώτη η ΑΕΚ

Η Ένωση στρογγυλοκάθισε στην κορυφή και μόνο ο Πανιώνιος αύριο μπορεί να την… ξεβολέψει

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πια η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της τυπικά γηπεδούχου Λαμίας (έπαιξε στο Περιστέρι) με 1-0, χάρη στο πέναλτι που (κακώς) καταλόγισε ο διαιτητής Βάτσιος κι εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοδουλόπουλος στο 81΄. Εν αναμονή της αυριανής συνάντησης ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος, οι «κιτρινόμαυροι» προσπέρασαν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και περιμένουν την επόμενη (πέμπτη) αγωνιστική τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 4η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι, χωρίς να εντυπωσιάσουν και πήραν τη νίκη με γκολ του Αλτμαν στο 32′.

Πλατανιάς και Κέρκυρα μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη μεταξύ τους αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο των Περιβολίων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Οι Κρήτες, που δεν έχουν ακόμη νίκη, έφτασαν στους τρεις βαθμούς, ενώ έναν περισσότερο μετρά το συγκρότημα του Ιονίου.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες έμειναν στο στείρο 0-0, αν και δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες. Αμφότεροι αγνοούν τη νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με τους Περιστεριώτες να πετυχαίνουν την 4η ισοπαλία τους σε ισάριθμους αγώνες. Πολύ καλύτερος ο Ατρόμητος, που διαμαρτύρεται δίκαια για γκολ που δεν μέτρησε στο 85΄.

Στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Λεβαδειακός-Ξάνθη 1-0

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Πλατανιάς-Κέρκυρα 0-0

ΑΕΛ-Ατρόμητος 0-0

Λαμία-ΑΕΚ 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 18/9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

ΑΕΚ 10

Ολυμπιακός 8

ΠΑΟΚ 8

Πανιώνιος 7 (3 αγ.)

Λεβαδειακός 6

ΠΑΣ Γιάννινα 5 (3 αγ.)

Ξάνθη 5

Λαμία 4

Ατρόμητος 4

Κέρκυρα 4

Παναθηναϊκός 3

Πλατανιάς 3

Παναιτωλικός 2

Απόλλων Σμύρνης 2

Αστέρας Τρίπολης 2

Λάρισα 2

* Ο Παναθηναϊκός έχει -2 βαθμούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter