Μόνικα Μπελούτσι: Το ρετούς μας σώζει – Ευχαριστώ τον Θεό!

Μόνικα Μπελούτσι: Το ρετούς μας σώζει – Ευχαριστώ τον Θεό!

Η Μόνικα Μπελούτσι μεγαλώνει με χάρη, ο φακός δεν έπαψε να την αγαπάει ούτε στιγμή.

Ωστόσο, δε δίστασε να δηλώσει πως η τεχνολογία βρίσκεται στο πλευρό της, όποτε την χρειαστεί.

«Ευχαριστώ τον Θεό για το ρετούς. Αυτό μας σώζει», ανέφερε με ειλικρίνεια στο AFP η 52χρονη ηθοποιός, η οποία έσπευσε να σημειώσει πως πλέον τα περιοδικά κάνουν λιγότερο ρετούς σε σχέση με το παρελθόν, παραδίδοντας τις ατέλειες των σταρ στο κοινό, γεγονός που την χαροποιεί. 

Στην τελευταία της ταινίας, το «On the Milky Road», παρατήρησε ρυτίδες στο πρόσωπό της. «Πριν από δέκα χρόνια δεν τις είχα. Βλέπω πώς έχω αλλάξει στην οθόνη. Όμως, δεν είπα στον εαυτό μου ”Θεέ μου, είναι τερατώδες”. Οχι, πιστεύω ότι είναι γοητευτικό», πρόσθεσε.

«Δεν με ενοχλεί να με βλέπουν ως ώριμη γυναίκα. Ισως σε κάθε χρόνια να έχω αλλάξει γνώμη γιατί θα έχω υπερβολικές ρυτίδες. Αλλά προς το παρόν είναι εντάξει με αυτό», δήλωσε ακόμη η Μπελούτσι.

Δεν παρέλειψε να μοιρατσεί την άποψή της και για τις αισθητικές επεμβάσεις. «Οταν βλέπεις κάποιον που έκανε λίφτινγκ και είναι όμορφος, λέω ότι έκανε το σωστό. Πρέπει να κάνεις αυτό που είναι καλό για εσένα. Η πλαστική χειρουργική υπάρχει. Αν σε κάνει ευτυχισμένο, γιατί όχι;», πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter