MotoGP Misano – Νέο κράνος για τον Ρόσι

MotoGP Misano – Νέο κράνος για τον Ρόσι

Η παράδοση που θέλει τον Βαλεντίνο Ρόσι να αγωνίζεται με διαφορετικό κράνος κάθε χρόνο στον αγώνα του Misano συνεχίζεται. Φέτος ο Doctor αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική τριλογία ταινιών «Back to the Future».

Με την ίδια γραμματοσειρά από τον τίτλο των ταινιών ο αναβάτης της Movistar Yamaha έγραψε στο κράνος του (μοντέλο Pista GP R) «Back to Misano» για να τονίσει την επιστροφή του στην πίστα και τον αγώνα όπου πέρυσι έχασε λόγω τραυματισμού και γιορτάζει αυτή την επιστροφή μ’ ένα όμορφο κράνος.

Το σχεδιασμό του έκανε ο σχεδιαστής Άλντο Ντρούντι και σ’ αυτό βλέπουμε τον Ρόσι ως Marty McFly δίπλα στον επιστήμονα, που σχεδίαζε τα ταξίδια στον χρόνο. Αυτός έχει αντικατασταθεί από τον υπεύθυνο της ομάδας του Σιλβάνο Γκαλμπουσέρα.

Στο πάνω μέρος (κοντά στο μέτωπο) έχει το λογότυπο της AGV, μια ξεχωριστή συνεργασία, η οποία συνοδεύει τον Βαλεντίνο περισσότερα από 20 χρόνια της απίστευτης καριέρας του.

Στο δεξί πάνελ του κράνους, αναγράφετε η ημερομηνία της τελευταίας εμφάνισης του Ρόσι μαζί με την τρέχουσα ημερομηνία, κάτι που ορίζει την εκκίνηση και τον τερματισμό του ταξιδιού του 39χρονου αναβάτη στο… χρόνο για το Grand Prix στο Misano.

 Η αριστερή πλευρά δείχνει ένα DeLorean, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι χαρακτήρες της ταινίας για να ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο, χάρη στους πυκνωτές ροής, που αναπαρίσταται στο πίσω μέρος του κράνους Pista GP R.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter