MotoGP: Ο Χόρχε Λορένθο στην Honda

MotoGP: Ο Χόρχε Λορένθο στην Honda

O «X-Cute» Λορένθο (όπως είναι το παρατσούκλι του) διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν μετά την Ducati να πηγαίνει σε ιδιωτική ομάδα ή και να σταματά τους αγώνες και υπογράφει με την Repsol Honda για το 2019 και το 2020.

Είναι επίσημο: Ο 31χρονος Χόρχε Λορένθο θα οδηγεί με τα χρώματα της Repsol Honda το 2019. Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει υπογράψει συμβόλαιο για δύο σεζόν και θα συνεργαστεί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαρκ Μαρκέθ φτιάχνοντας μία ομάδα superstars για το HRC. Η ανακοίνωση ήρθε μετά την πρώτη νίκη του Λορένθο για τη Ducati, που έγινε στο Mugello, όταν ο αναβάτης από την Μαγιόρκα έγινε ο έκτος αθλητής των MotoGP, που κερδίζει εκεί με διαφορετικές μοτοσυκλέτες και μετά από 44 νίκες για την Yamaha.

Οι Λορένθο / Μάρκεθ δημιουργούν μία υπερσύνθεση για την Repsol Honda καθώς τα στατιστικά τους είναι απίστευτα: Οι δύο αναβάτες μοιράζονται συνολικά 11 πρωταθλήματα, 130 νίκες και 255 τερματισμούς στο podium μεταξύ τους – πολλά από τα οποία έχουν επιτευχθεί μετά από «μάχες» ο ένας εναντίον του άλλου. Οι δύο είναι επίσης οι μοναδικοί αναβάτες που έχουν πάρει τίτλους από το 2011 ως τώρα (Ο Λορένθο το 2012 και το 2015 και ο Μάρκεθ το 2013, το 2014, το 2016 και το 2017).

Βέβαια Λορένθο και Μάρκεθ είναι δύο πολύ δυνατοί χαρακτήρες και όχι και οι πιο εύκολοι (σύμφωνα με τους μάνατζερς των ομάδων τους) άνθρωποι έτσι η Honda μάλλον θα έχει ένα μικρό πρόβλημα. Αλλά αυτό θα μας απασχολήσει (σίγουρα) στο μέλλον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter