Μοτοπορεία αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Μοτοπορεία αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Σε μοτοπορεία από τα Προπύλαια προς την Ισραηλινή Πρεσβεία καλεί την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιουνίου και ώρα 18:00 η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό.

Στη σχετική ανακοίνωση για το κάλεσμα η Πρωτοβουλία αναφέρει:

” Από τις 30 Μάρτη, το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ δολοφονεί συστηματικά άοπλους παλαιστίνιους διαδηλωτές στα σύνορά του με την πολιορκημένη εδώ και πολλά χρόνια Λωρίδα της Γάζας. Οι νεκροί πλησιάζουν τους 150. Οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τις 13.000. Πολλοί απ’ αυτούς θα μείνουν ανάπηροι για την υπόλοιπη ζωή τους. 

Οι ελεύθεροι σκοπευτές του ισραηλινού στρατού δεν έχουν διστάσει να σκοτώσουν ανθρώπους πάνω σε αναπηρικά καροτσάκια. Να σκοτώσουν διασώστες. Να πυροβολήσουν μικρά παιδιά. Το «έγκλημα» του αδούλωτου παλαιστινιακού λαού είναι ότι μάχεται για τη λευτεριά του. Για το δικαίωμά του στη γη του, σε μια ανεξάρτητη πατρίδα.

Το Ισραήλ δεν δολοφονεί μόνο του. Συνένοχο είναι και το ελληνικό κράτος και ο ελληνικές κυβερνήσεις που τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια συσφίγγουν συνεχώς τις σχέσεις τους με το κράτος-δολοφόνο. Το ελληνικό κράτος και η κυβέρνηση έχουν βαμμένα τα χέρια τους με το αίμα των Παλαιστίνιων.

Απαιτούμε τον τερματισμό κάθε σχέσης της Ελλάδας με το Ισραήλ. Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό” .

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter