Μοτοσυκλέτες Ducati

Μοτοσυκλέτες Ducati

Από την Κίνα στην Παγκόσμια Εβδομάδα Ducati (WDW), μετά από 7.575 χιλιόμετρα και σε μόλις 7 ημέρες.

Μια καταπληκτική περιπέτεια έζησαν οι Κεν Λου (Διευθυντής Πωλήσεων της Ducati China) και ο Έλβι Φέι (ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Beijing MOTORWAY) ταξιδεύοντας από την Κίνα στην WDW. Οι δύο έφυγαν από το Xinjiang με τις Multistrada 1200 Enduro και μετά από 7 ημέρες οδήγησης έφτασαν στη Μπολόνια όπου σταμάτησαν για να επισκεφθούν το εργοστάσιο και το μουσείο της Ducati πρίν συνεχίσουν για να φτάσουν στην Αδριατική Ριβιέρα και να βιώσουν την εμπειρία της WDW2018.

Οι δύο αναβάτες από την Κίνα έκαναν 7.575 χιλιόμετρα και πέρασαν από 10 χώρες. Ένα απίστευτο ταξίδι που φανερώνει το πάθος τους για την μοτοσυκλέτα και την έντονη αίσθηση της κοινότητας με το εμπορικό σήμα Ducati, το οποίο αυξάνει τη δημοτικότητα του στην Κίνα ημέρα με την ημέρα. Έχουν μάλιστα δώσει στο ταξίδι τους ένα όνομα, το αποκαλούν ““SuperFast Across The Eurasian Continent”. Πραγματικά ένας σωστός τίτλος.

Η Multistrada 1200 Enduro είναι ιδανική για ένα κατόρθωμα όπως αυτό, δήλωσε ο Έλβι Φέι κατά την άφιξή του στο Borgo Panigale. Το ρεζερβουάρ μεγάλης χωρητικότητας προσφέρει εξαιρετική αυτονομία, η εργονομία είναι τέλεια και ακόμα και μετά από πολλές ώρες οδήγησης, δεν σε κουράζει. Η εξαιρετική αξιοπιστία συνδυάζεται με έναν απίστευτο κινητήρα που επιτρέπει να διατηρούνται υψηλές μέσες ωριαίες ταχύτητες, με την ταχύτητα να φθάνει, σε μερικά σημεία, τα 250 χλμ, φέρνοντας μας στην Ιταλία σε μόλις 7 ημέρες. Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι, τώρα ανυπομονούμε να λάβουμε μέρος στην WDW2018 σαν πραγματικοί Ducatisti.

Ο Κλαούντιο Ντομενικάλι (Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati) τους καλωσόρισε προσωπικά μόλις έφθασαν στην εταιρεία, συγχαίροντάς τους για το επίτευγμά τους και τους κάλεσε να παρουσιάσουν τις μοτοσυκλέτες τους στην περιοχή Multistrada στην WDW2018, που θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 22 Ιουλίου στην πίστα Marco Simoncelli στο Misano.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter