Μοτοσυκλέτες Triumph

Μοτοσυκλέτες Triumph

Ένα νέο πακέτο γνησίων αξεσουάρ για τους κατόχους μοτοσυκλετών Triumph Tiger Sport, σε πολύ χαμηλή τιμή προσφοράς.

Το πακέτο περιλαμβάνει τελικό εξάτμισης Arrow και συναγερμό που προσφέρονται στην λιανική τιμή των 669 ευρώ με Φ.Π.Α. (αρχική τιμή 1.323 ευρώ με Φ.Π.Α.). Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό πακέτων.

Όπου και αν σας οδηγεί η περιπέτεια, η νέα Tiger Sport (με τιμή 14.290 ευρώ) θα σας πάει με στυλ και με τρόπο που αρμόζει στο όνομά της.

Η τελευταία γενιά του χαρακτηριστικού τρικύλινδρου κινητήρα των 1050κ.εκ. (126 ίππων) προσφέρει ομαλή, σπορ απόδοση με άμεση απόκριση, ενώ το πλαίσιο και η ανάρτηση εξελίχθηκαν ώστε να προσφέρουν δυναμική αλλά και ταυτόχρονα άνετη οδήγηση. Η επικεντρωμένη στον αναβάτη τεχνολογία περιλαμβάνει γκάζι ride-by-wire και προγράμματα οδήγησης, ένα νέο υποβοηθούμενο συμπλέκτη, πολυεπίπεδο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, cruise control και ABS που σου επιτρέπουν να καλύπτεις τις αποστάσεις με ευκολία.

Από πεντάλεπτες βόλτες στα μαγαζιά μέχρι και ταξίδια χιλιάδων χιλιομέτρων, η Tiger Sport σου επιτρέπει να απολαύσεις χαλαρωτική βόλτα η να πιέσεις σε δρόμο με στροφές. Η Tiger Sport είναι πραγματικά φτιαγμένη για οδήγηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter