Μουντιάλ 2018: Με Κροατία η εθνική στα δύο μπαράζ πρόκρισης

Μουντιάλ 2018: Με Κροατία  η εθνική στα δύο μπαράζ πρόκρισης

Η Κροατία των Μόντριτς και Μάντζουκιτς, θα είναι η αντίπαλος της εθνικής ομάδας στα διπλά μπαράζ πρόκρισης που οδηγούν στο Μουντιάλ 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη, αλλά δεν ήταν και η χειρότερη κλήρωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που ήθελε σίγουρα να αποφύγει την Ιταλία. Το πρώτο μπαράζ θα διεξαχθεί 9-11 Νοεμβρίου στο Ζάγκρεμπ και η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη τρεις μέρες αργότερα (12-14 του ίδιου μήνα).

Τα υπόλοιπα τρία ζευγάρια (θα παίξουν τις ίδιες ημερομηνίες) είναι: Βόρειος Ιρλανδία – Ελβετία, Δανία – Ιρλανδία και στο πιο μεγάλο ματς, Σουηδία – Ιταλία.

Είναι η τρίτη φορά στην ιστορία της εθνικής ομάδας που θα διεκδικήσει την πρόκριση της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, μέσω μπαράζ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Είχε προηγηθεί η πρόκριση με την Ουκρανία στο Μουντιάλ του 2010 και η πρόκριση με την Ρουμανία στο Μουντιάλ του 2014. Αν η εθνική καταφέρει να περάσει και τώρα μέσω των μπαράζ θα είναι η πρώτη που θα έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση δε, που η εθνική πάει στη Ρωσία το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε θα μάθει τους αντιπάλους της στην τελική φάση, στην κλήρωση των ομίλων που θα διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίου στο Κρεμλίνο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter