Μουντιάλ 2018: Πολύ μουσική και χορός στη τελετή έναρξης

Μουντιάλ 2018: Πολύ μουσική και χορός στη τελετή έναρξης

Η σέντρα στο 21ο Μουντιάλ, θα γίνει σήμερα στις 18.00 (ΕΡΤ1) με τον αγώνα Ρωσίας – Σαουδικής Αραβίας, όμως η διοργάνωση ουσιαστικά θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα, με την 20λεπτη τελετή έναρξης που σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Ρώσοι διοργανωτές θα είναι φαντασμαγορική.

Περίπου 500 χορευτές, γυμναστές, τραμπολίστες αλλά και πανέμορφες καλλονές θα ξεκινήσουν την φιέστα και αναμένεται να δώσουν διαφορετικό χρώμα στη γιορτή της μπάλας. Μια φιέστα γεμάτη από τη ρωσική κουλτούρα. Μια σύντομη γιορτή που θα θυμίσει σε όλους την ιστορία και τον πολιτισμό της αχανούς χώρας.

Κεντρικό πρόσωπο της τελετής έναρξης θα είναι ο Βρετανός αστέρας της ποπ μουσικής, Ρόμπι Γουίλιαμς. “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στη Ρωσία για μια τόσο σημαντική περίσταση. Έχω κάνει πολλά στην καριέρα μου, όμως το να δώσω το παρών στην έναρξη ενός Μουντιάλ και μπροστά σε 80.000 φιλάθλους είναι κάτι μοναδικό. Είναι ένα παιδικό μου όνειρο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο διάσημος τραγουδιστής.

Μαζί του στη σέντρα του γηπέδου θα βρίσκεται η Ρωσίδα σοπράνο Άιντα Γκαριφουλίνα καθώς επίσης και ο διάσημος τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο. Κι επειδή η μουσική θα είναι η… πρωταγωνίστρια της τελετής έναρξης, το παρών θα δώσουν ακόμα, ο πιανίστας Ντένις Ματσούεφ, οι αστέρες της όπερας Άννα Νετρέμπκο, Γιουσίφ Εϊβαζόφ, Ιλντάρ Αμπντραζάκοφ και Αλμπίνα Σαγκιμουράτοβα. Την γιορτή θα κλείσουν οι Γουίλ Σμιθ, Νίκι Τζαμ, Έρα Ιστρέφι που θα ερμηνεύσουν το τραγούδι του 21ου Μουντιάλ, με τίτλο «Live It Up».

Παράλληλα με τη γιορτή στο γήπεδο, στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, θα είναι σε εξέλιξη μεγάλη συναυλία με ντόπιους τραγουδιστές και συγκροτήματα…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter