Μπαλώματα μετά την απειλή Τραγάκη ότι οδεύει προς ΑΝΕΛ

Μπαλώματα μετά την απειλή Τραγάκη ότι οδεύει προς ΑΝΕΛ

Γέφυρες μεταξύ του Μοσχάτου και της δύσβατης β΄Πειραιώς που εκπροσωπεί για την Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Τραγάκης προσπαθούν να χτιστούν εκατέρωθεν τις τελευταίες ώρες.

Η Νέα Δημοκρατία δεν επιβεβαιώνει αλλά και δεν διαψεύδει την πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο γιος του βουλευτή, Παναγιώτης Τραγάκης, ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την συμπεριφορά του πατέρα του, ενώ από την πλευρά του βουλευτή τηρείται σιγή ιχθύος.

Μετά την «ρουκέτα» περί διαδοχής του βουλευτικού του εδράνου από το γιο του, ο κ. Τραγάκης δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν επιθυμεί συζήτηση επί του θέματος.

Πάντως, αξιοσημείωτο είναι ότι η πληροφορία για τη συγγνώμη του υιού Τραγάκη, διοχετεύτηκε κάποιες ώρες αργότερα από άλλη πληροφορία ότι στον Παναγιώτη Τραγάκη έγινε πρόταση από τους ΑΝΕΛ να συμμετέχει στο δικό τους ψηφοδέλτιο.

Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι η… απειλητική πληροφορία περί συζήτησης με τους ΑΝΕΛ προήλθε από τον όμιλο των Παραπολιτικών τον οποίο ο βουλευτής Γ. Τραγάκης «επέλεξε» για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του γιου του…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter