Μπαράζ Κροατίας-Ελλάδας: οριστικά χωρίς μετακίνηση οπαδών

Μπαράζ Κροατίας-Ελλάδας: οριστικά  χωρίς μετακίνηση οπαδών

Ήταν αναμενόμενο και το πλέον πιθανό. Τελικά επισημοποιήθηκε σήμερα μετά από συμφωνία των Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών Κροατίας και Ελλάδας και έτσι δεν θα υπάρχουν οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων, στα δύο παιχνίδια μπαράζ για το μουντιάλ 2018.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, ενώ η ρεβάνς στον Πειραιά, τρεις μέρες μετά, την Κυριακή 12 του μήνα . Η ΕΠο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Ύστερα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Κροατικής και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καθώς και εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών, αποφασίστηκε να μην υπάρξουν πωλήσεις εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους φιλάθλους και στους δύο αγώνες μεταξύ των Εθνικών Ομάδων των δύο χωρών.

Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξουν ειδικές θύρες φιλοξενούμενων φιλάθλων και καμία μετακίνηση φιλάθλων και των δύο Εθνικών Ομάδων. Ο αριθμός των θεατών και των δύο πλευρών θα περιοριστεί στην επίσημη αντιπροσωπεία κάθε φιλοξενούμενης Ομοσπονδίας».


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter