Μπάρκας: Δεν θα υπάρχουν διαρροές βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία – Η ΝΔ τι θα κάνει;

Μπάρκας: Δεν θα υπάρχουν διαρροές βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία – Η ΝΔ τι θα κάνει;

Το πολυνομοσχέδιο αποτελεί έναν οδικό χάρτη για το κλείσιμο της αξιολόγησης είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας προσθέτοντας πως δεν υπάρχει κανέναν ζήτημα διαρροής από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι υπάρχουν απόψεις, σκέψεις και ρεπορτάζ που δεν ισχύουν. «Δεν υπάρχουν σκληροί και μη σκληροί, στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει συζήτηση, έχουμε μάθει να κουβεντιάζουμε, δεν ασκούμε προσωπικές πολιτικές» τόνισε ο κ. Μπάρκας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη ΝΔ τονίζοντας πως κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, επί του πολυνομοσχεδίου, η αντιπολίτευση θα πει «όχι» σε μέτρα που βοηθούν κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί βάναυσα από την κρίση ενώ υπενθύμισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση είχε καταψηφίσει και το έκτακτο επίδομα των συνταξιούχων.

Υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου, σημειώνοντας ότι σαφώς υπάρχουν μέτρα αλλά, όπως είπε, «υπάρχουν και αντίμετρα, όπως η επιδότηση ενοικίου, αύξηση οικογενειακού επιδόματος, επέκταση προγράμματος σχολικών γευμάτων, αύξηση των δημοσίων επενδύσεων, μείωση φορολογίας σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και πολλά άλλα μέτρα που βοηθούν αυτούς που έχουν πληγεί έντονα από την κρίση» υπογράμμισε ο κ. Μπάρκας.

Καταλήγοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τα «τα αντίμετρα θα έρθουν ξεχωριστά και εκεί θα δείξει ποιους υπερασπίζεται η ΝΔ» και πρόσθεσε: «ο κ. Μητσοτάκης είναι κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ είναι ο άνθρωπος που χάραξε την πολιτική των απολύσεων όπως το κλείσιμο σχολείων κλπ. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο άλλαξε, νομίζω ούτε και οι Έλληνες πολίτες, μπορούν να το πιστέψουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter