Μπαρτσελόνα: Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά, με ήττα από τη Λα Κορούνια

Μπαρτσελόνα: Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά, με ήττα από τη Λα Κορούνια

Μπορεί την περασμένη Τετάρτη να γνώρισε το θρίαμβο, αφού προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την συντριβή, με 6 – 1, της Παρί Σεν Ζερμέν, ανατρέποντας την ήττα της με 4 – 0 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο η χθεσινή Κυριακή δεν ήταν μια καλή μέρα για την Μπαρτσελόνα. 

Οι Καταλανοί βίωσαν μια ανώμαλη… προσγείωση, καθώς ηττήθηκαν με 2 – 1 από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ», στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Για τη Λα Κορούνια σκόραραν οι Χοσέλου και Άλεξ Μπεργκαντίνιος, ενώ στο 46′ είχε ισοφαρίσει ο Λουίς Σουάρες με το 21ο τέρμα του. Η Μπαρτσελόνα προερχόταν από 6 σερί νίκες, ενώ ήταν 19 σερί αγωνιστικές αήττητη, από το 4 – 3 της Θέλτα στις 2 Οκτωβρίου (η πρώτη ήττα ήταν από την Αλαβές στη Βαρκελώνη).

Από την άλλη, η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει στο «Μπερναμπέου» από την Μπέτις και μάλιστα από αυτογκόλ του Κέιλορ Νάβας, όμως κατόρθωσε να γυρίσει το παιχνίδι, να νικήσει με 2-1 την ομάδα της Σεβίλλης με γκολ στο 81΄ από τον (ποιόν άλλο;) Σέρχιο Ράμος και πέρασε εκ νέου στην κορυφή, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Η Μπέτις τελείωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 78΄ αποβλήθηκε ο Κριστιάνο Πιτσίνι.

Νωρίτερα, στη μεσημεριανή αναμέτρηση, η Μπιλμπάο νίκησε 2 – 0 την Σοσιεδάδ στο βασκικό ντέρμπι, έτσι με το σπουδαίο αυτό «διπλό» προσγείωσε την συμπολίτισσα που έκανε όνειρα για τετράδα και Champions League. Την Σοσιεδάδ μάλιστα έπιασε στην πέμπτη θέση η Βιγιαρεάλ, καθώς νίκησε 1 – 0 την Θέλτα στο Βίγκο, με τέρμα του Ρομπέρτο Σολδάδο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter