Mπάσκετ: Αγώνας χωρίς αύριο για τον Παναθηναϊκό

Mπάσκετ: Αγώνας χωρίς αύριο για τον Παναθηναϊκό

Aκροβατώντας ένα βήμα πριν τον γκρεμό, ο Παναθηναϊκός αναζητεί στην ανατολική όχθη του Βοσπόρου το μονοπάτι που θα τον κρατήσει όρθιο, στον δρόμο προς το, όχι και τόσο μακρινό, «Σινάν Ερντέμ», έδρα του φετινού φάιναλ-φορ της Euroleague.

H Φενέρμπαχτσε προηγείται με 2-0 με τα διπλά που πέτυχε στην Αθήνα και χρειάζεται μόλις μία νίκη σε (έναν ή) δύο εντός έδρας αγώνες για να προκριθεί στα ημιτελικά. Ο 3ος αγώνας θα γίνει απόψε (20.45) και ο 4ος, εάν χρειαστεί τέτοιος, την Πέμπτη.

«Εάν πιστεύαμε ότι έχουμε ήδη αποκλειστεί, δεν θα μπαίναμε στο αεροπλάνο από την Αθήνα», τόνισε λίγο πριν το τζάμπολ ο –εξαφανισμένος στους πρώτους αγώνες- Τζέιμς Γκιστ. «Μακάρι να ήταν άλλος ο αντίπαλος και όχι ο Παναθηναϊκός», ομολόγησε την ψυχολογική του πίεση ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το σκηνικό της Τρίτης ολοκληρώνεται στη Βιτόρια με τον 3ο αγώνα ανάμεσα στη Βασκόνια και την ΤΣΣΚΑ (0-2 μέχρι τώρα), ενώ το βράδυ της Τετάρτης ανάβουν ξανά τα φώτα στην Κωνσταντινούπολη Εφές-Ολυμπιακός (1-1) και Νταρουσάφακα-Ρεάλ (1-1). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter