Μπάσκετ: Ακέφαλος ξαφνικά ο ΕΣΑΚΕ

Μπάσκετ: Ακέφαλος ξαφνικά ο ΕΣΑΚΕ

Ξαφνικό κενό εξουσίας δημιουργήθηκε στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Α1 μπάσκετ, μετά την παραίτηση του προέδρου Μιχάλη Μελή, μετά από 8 μήνες θητείας.

 Ο Δωδεκανήσιος παράγοντας θεώρησε ότι δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος για να ευοδωθούν οι εκσυγχρονιστικές του πρωτοβουλίες και υπονόησε ότι οι “μεγάλοι” της Λίγκας τον άφησαν ξεκρέμαστο, ιδίως στο ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Σύμφωνα με το καταστατικό του Συνδέσμου, θα πρέπει να συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα αποφασιστεί αν ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ) θα αναλάβει χρέη προέδρου έως το τέλος του πρωταθλήματος. Εάν όμως δεν υπάρξει ομοφωνία για το συγκεκριμένο πρόσωπο, θα προκηρυχθούν άμεσα εκλογές.

Η επιστολή που έστειλε ο (και εκλεκτός της ΕΟΚ) Μιχ. Μελής στα μέλη του συνδέσμου έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να παραιτηθώ από την προεδρία του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.Αναλαμβάνοντας πριν από οκτώ μήνες την ευθύνη εξορθολογισμού και αναβάθμισης της λειτουργίας του Συνδέσμου, έθεσα ως προαπαιτούμενα την συνάινεση και συστράτευση του συνόλου των ΚΑΕ – μελών του.

Υπενθυμίζοντας την πάγια άποψη μου, ότι η ανάληψη της προεδρίας του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ταυτίζεται με την εκπλήρωση προσωπικών στόχων και φιλοδοξιών, ευελπιστώ να βρεθεί σύντομα ο Σύνδεσμος σε πορεία σύγκλισης, αφήνοντας στην άκρη την εσωστρέφεια, που διαβρώνει τις αρχές της συλλογικότητας και υπονομεύει κάθε προσπάθεια συμπόρευσης και κοινής εξέλιξης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter