Μπάσκετ: Βαριές ποινές στους προέδρους δύο τουρκικών γυναικείων ομάδων – Έπαιξαν άγριο ξύλο στα επίσημα (Photos)

Μπάσκετ: Βαριές ποινές στους προέδρους δύο τουρκικών γυναικείων ομάδων – Έπαιξαν άγριο ξύλο στα επίσημα (Photos)

Δύο ημέρες μετά τις απίστευτες σκηνές, με τους προέδρους δύο γυναικείων ομάδων στην Τουρκία, να ανταλλάσσουν μπουνιές και κλωτσιές στα επίσημα θεωρεία, την ώρα του αγώνα, η Τουρκική Ομοσπονδία έριξε βαριές καμπάνες στους εμπλεκόμενους.

Έτσι, ο Πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, τιμωρήθηκε με 6 μήνες αποκλεισμό και πρόστιμο 40.000 τουρκικών λιρών (κάτι παραπάνω από 10.000 ευρώ), ενώ ο αντίστοιχος της Γιακίν Ντογκού, Ισίν Εγιγκούνγκορ, με 1 μήνα αποκλεισμό και πρόστιμο 7.000 Τουρκικών λιρών (κάτι λιγότερο από 2.000 ευρώ).

Το σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε αγώνα του γυναικείου Πρωταθλήματος στην Τουρκία, ανάμεσα στην Γιακίν Ντογκού (ομάδα από τα κατεχόμενα στην Κύπρο) και την Φενέρμπαχτσε, 

Ο Αζίζ Γιαντιρίμ, πρόεδρος του οργανισμού της Φενέρμπαχτσε, χαστούκισε τον πρόεδρο της Γιακίν Ντογκού και ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Για την ιστορία, η Γιακίν Ντογκού πήρε την νίκη με 78-70. Η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε τόσο για τα εισιτήρια που μοιράστηκαν στο παιχνίδι, όσο και για το γεγονός πως πέρσι η Γιακίν Ντογκού πήρε δύο αθλήτριες από την Φενέρμπαχτσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter