Μπάσκετ: Εκκίνηση με χαμόγελα στους ημιτελικούς της Α1

Μπάσκετ: Εκκίνηση με χαμόγελα στους ημιτελικούς της Α1

Με πολλά χαμόγελα και αγκαλιές άνοιξε η αυλαία των ημιτελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1. Ελπίζεται ότι θα συνεχιστεί έτσι για τις επόμενες 5-6 εβδομάδες…

«Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή και ακόμα πιο δύσκολο να παραμείνεις εκεί, αφού όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή. Έχουμε βρεθεί και στις δύο πλευρές και ξέρουμε πώς είναι», τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης. «Ο Άρης είναι ικανή ομάδα και ποτέ δεν είσαι ήσυχος όταν τον αντιμετωπίζεις. Στα περυσινά πλέι-οφ έφτασε στο πέμπτο ματς, ενώ διατήρησε τον ίδιο προπονητή και την ίδια φιλοσοφία», συμπλήρωσε για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να δείξουμε ότι γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα μας», είπε ο Δημήτρης Πρίφτης. Τόσο ο προπονητής, όσο και ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

Οι ημιτελικοί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη αρχίζουν το βράδυ της Τετάρτης (9μμ), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και συνεχίζονται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

«Στην Εuroleague, βιώσαμε το χειρότερο δυνατό σενάριο. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε την οδύνη που μας προκάλεσε η ήττα στο πρώτο ματς από τη Φενέρμπαχτσε. Γυρίσαμε σελίδα, και θα προσπαθήσουμε, με ενθουσιασμό και αφοσίωση, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», υποσχέθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ. Ο Νικ Καλάθης χαρακτήρισε τα πλέι-οφ της Α1 «ένα καινούριο, διαφορετικό πρωτάθλημα» και πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός «είναι ικανός να κατακτήσει τον τίτλο».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε ανυπόμονος για τους αγώνες της ΑΕΚ με τον Κυπελλούχο Ελλάδας: «Ο κόσμος διψάει για μπάσκετ και πρέπει να του δώσουμε μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί, αλλά και εμείς θα εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί απ’ό,τι πέρυσι». Δίπλα του, ο αρχηγός της «Ένωσης» Ντούσαν Σάκοτα, χαρακτήρισε την πορεία της ομάδας του «καλό σημάδι και απόδειξη προόδου, ώστε να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει».

Οι ημιτελικοί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ αρχίζουν το βράδυ της Πέμπτης (19.00) στο ΟΑΚΑ, με γηπεδούχους τους «πράσινους» και συνεχίζονται την Κυριακή με κίτρινο σκηνικό. Στους τελικούς θα προκριθούν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τρεις νίκες. «Μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει με ευθύνη το γεγονός ότι φέτος ο αριθμός των εισιτηρίων ήταν ο μεγαλύτερος την τελευταία τριετία», τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter