Μπάσκετ: Έχασε ματς και …Ματ ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Έχασε ματς και …Ματ ο Ολυμπιακός

Ήττα χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό αντίκτυπο υπέστη ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ρεάλ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το αποψινό 73-79 τον «κλειδώνει» στην 3η θέση της τελικής κατάταξης της κανονικής περιόδου, αφού είναι μαθηματικά αδύνατο να μείνει 4ος και περίπου απίθανο να προσπεράσει τη 2η ΤΣΣΚΑ. Θα αντιμετωπίσει, λοιπόν, τον 6ο της βαθμολογίας στα πλέι-οφ, με δικό του το πλεονέκτημα έδρας. Ωστόσο, η βραδιά έκλεισε με μελαγχολική διάθεση για τον Ολυμπιακό, αφού ο Ματ Λοτζέσκι τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και αποχώρησε υποβασταζόμενος, ανήμπορος να πατήσει το αριστερό του πόδι. Εκφράζονται φόβοι ότι ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός.

Ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε χωρίς τον άρρωστο Πρίντεζη, προηγήθηκε με 48-42 στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου. Μετά το 12ο λεπτό αγωνίστηκε χωρίς τον Κεμ Μπιρτς, ο οποίος λογομάχησε έντονα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο όταν αντικαταστάθηκε και έμεινε στον πάγκο δίκην τιμωρίας. Η Ρεάλ προσπέρασε όταν ζεστάθηκε ο ασύγκριτος Γιουλ, έφτασε στο +9 στο 37ο λεπτό και άντεξε στην αντεπίθεση του Ολυμπιακού μετά το ξέσπασμα του Σπανούλη. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ πέτυχε ρεκόρ καριέρας με 18 πόντους, ενώ διακρίθηκαν και οι Κώστας Παπανικολάου (11π.), Δημήτρης Αγραβάνης (10π.). Έπαιξαν και οι Γκρην 7, Γιανγκ 4, Παπαπέτρου 4, Σπανούλης 9, Ουότερς 2, Μάντζαρης 5, Λοτζέσκι 3, Μπιρτς. Από τη Ρεάλ, που είναι πλέον φαβορί για την 1η θέση έναντι της ΤΣΣΚΑ, οι Ράντολφ-Γιουλ πέτυχαν από 21 πόντους και ο πρώην «ερυθρόλευκος» (τιμήθηκε πριν το ματς από τους Αγγελόπουλους) Χάντερ προσέθεσε 10.

Ο Ολυμπιακός έχει στη συνέχεια δύο εκτός έδρας υποχρεώσεις, με Εφές και ΤΣΣΚΑ. Ο ΠαναθηναΪκός, που διεκδικεί με αξιώσεις την 4η θέση, καλείται να παίξει με ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ και Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter