Μπάσκετ: “Κόκκινο” διάβημα για μέτρα προστασίας

Μπάσκετ: “Κόκκινο” διάβημα για μέτρα προστασίας

Την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της «ερυθρόλευκης» αποστολής στον 4ο τελικό της Α1 (το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ) ζήτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με επιστολή προς τους εκπροσώπους της Πολιτείας.

Το αίτημα των αδελφών Αγγελόπουλων κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, αλλά και τον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, περίπου την ίδια ώρα που ο Βασιλειάδης ανακοίνωνε την πρόθεση επανεξέτασης της παραχώρησης του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ εάν δεν πέσουν οι τόνοι.

Η κίνηση που προκάλεσε την αντίδραση της «ερυθρόλευκης» διοίκησης ήταν η σειρά αναρτήσεων με εμπρηστικό περιεχόμενο («αν δεν υπάρχει κράτος θα ισχύσει ο νόμος του ΟΑΚΑ») του Δ.Γιαννακόπουλου στο Instagram.

Ο Ολυμπιακός είναι υπόλογος προς τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του 3ου τελικού στο ΣΕΦ, αλλά οι προθεσμίες που ορίζονται από τον κανονισμό σημαίνουν ότι η πιθανή τιμωρία θα ισχύσει στην επόμενη περίοδο. Εάν χρειαστεί 5ος τελικός, θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΣΕΦ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter