Μπάσκετ: Με την Μπαρτσελόνα απόψε ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα

Μπάσκετ: Με την Μπαρτσελόνα απόψε ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα

Παλιό προπονητή και συμπαίκτες τους θα αντιμετωπίσουν απόψε (22.00) οι παίκτες του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας του μπάσκετ. Αντίπαλος η Μπαρτσελόνα και γήπεδο το «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν απέναντι τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που τους οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης το 2013, αλλά και τον Τζόι Ντόρσεϊ (ο Στράτος Περπέρογλου είναι τραυματίας), ενώ το ίδιο ισχύει για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ακολούθησε τη διαδρομή Πειραιάς-Βαρκελώνη-Πειραιάς, με πέρασμα από το ΝΒΑ, μετά την Ισπανία.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας βρίσκεται σε τροχιά πρώτης θέσης, μετά τις τρεις συνεχείς ήττες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (12-4). Ο Ολυμπιακός μετρά 11 νίκες και 5 απώλειες, προέρχεται από επτά επιτυχίες στους οκτώ τελευταίους αγώνες και θέλει να δώσει συνέχεια.

Πλήγμα, ωστόσο, στο πλάνο του Γιάννη Σφαιρόπουλου αποτελεί η απουσία του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός της ομάδας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στον προσαγωγό, που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά ο Σφαιρόπουλος δε θέλει να ρισκάρει υποτροπή.

Ως εκ τούτου και επειδή έπεται και το (νέο) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Δευτέρα, για το Κύπελλο Ελλάδας, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ο διεθνής άσος και ταυτόχρονα να πάρει ανάσες, που είναι απαραίτητες σε ένα τόσο βεβαρημένο πρόγραμμα. Τη θέση του Σπανούλη πήρε ο Γιάννης Αθηναίου, ενώ αρκετό χρόνο συμμετοχής θα λάβει εκ των πραγμάτων, ο Ντομινίκ Ουότερς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης:

Ούνιξ Καζάν-Μπάμπεργκ (18:00)

Νταρουσάφακα-Μπασκόνια (19:00)

Ερυθρός Αστέρας-Φενερμπαχτσέ (21:45)

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός (22:00)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter