Μπάσκετ: Ο ΠΑΟ στον τελικό άλωσε το ΣΕΦ

Μπάσκετ: Ο ΠΑΟ στον τελικό άλωσε το ΣΕΦ

Ο μετρ του Κυπέλλου Παναθηναϊκός κέρδισε με θριαμβευτικό τρόπο το εισιτήριο για το φετινό τελικό, αλώνοντας το ΣΕΦ απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό: 67-77, ημίχρονο 28-29.

Ο αντίπαλος των «πρασίνων» θα είναι ο Άρης, σε πόλη που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.Εάν επιλεγεί ουδέτερο γήπεδο, το ματς θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο (όπως ο τελικός του 2014) ή κάπου στη Βόρεια Ελλάδα, πχ Ξάνθη. Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έμεινε ψύχραιμος όταν το 58-70 του 37ου λεπτού έγινε 65-70 μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Ο Κέισι Ρίβερς ήταν ο πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» με 27 πόντους (11/15 σουτ), εκ των οποίων οι 18 σημειώθηκαν μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Κένι Γκέιμπριελ αναδείχθηκε σε «παράγοντα Χ», αφού ξεκίνησε βασικός και τελείωσε το ντέρμπι με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ο Νικ Καλάθης δεν φάνηκε πολύ, αλλά πέτυχε 4 καθοριστικής σημασίας πόντους στο τέλος και 11 συνολικά. Ο Σίνγκλετον είχε 11 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Από τον Ολυμπιακό, ο οποίος χειροκροτήθηκε από το θερμό κοινό του παρά τον αποκλεισμό, διακρίθηκαν οι Μάντζαρης (16π) και Πρίντεζης (13π). Ο Σπανούλης έμεινε στους 7 πόντους, ενώ υπέπεσε και σε 5 λάθη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter