Mπάσκετ: Πικρή ήττα για τον Ολυμπιακό από την Εφές και …1-2

Mπάσκετ: Πικρή ήττα για τον Ολυμπιακό  από την Εφές και …1-2

Στα πρόθυρα του αποκλεισμού από το φάιναλ-φορ της Euroleague βρίσκεται από σήμερα και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε από την Εφές με 64-60 και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη στο 4ο παιχνίδι για να ξαναφέρει τη σειρά στο δικό του σπίτι. Ο κρίσιμος αγώνας θα γίνει την Παρασκευή, πάλι στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε νωθρός και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο, όταν η ρέντα του Βασίλη Σπανούλη, που πέτυχε 3 απανωτά τρίποντα, τον έφερε σε απόσταση βολής.

Ωστόσο, το σουτ της παρ’ολίγον ισοφάρισης 4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ήταν άστοχο (στο 63-60), οπότε οι 6 πόντοι που πέτυχε η Εφές στα τελευταία 1.05, με Ντάνστον, Χάνικατ και Ερτέλ έδωσαν στην ομάδα του Περάσοβιτς την πολύτιμη νίκη. Νωρίτερα, η διαφορά υπέρ των Τούρκων έφτασε και τους 17 πόντους (51-34 στο 29ο λεπτό). Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού ξεκίνησε μετά το 53-40.

Εκτός του Σπανούλη, που τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, αλλά και 8 λάθη, κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν έφτασε διψήφιο αριθμό. Έπαιξαν και οι Γκριν 8, Μπιρτς 6, Γιανγκ 3, Παπαπέτρου 5, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 7, Μάντζαρης 8, Αγραβάνης, Ουότερς, Μιλουτίνοφ. Από την Εφές ξεχώρισαν οι Ντάνστον 16, Ερτέλ 13, Μπράουν 12, Γκρέιντζερ 11.

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της 19ης Μαϊου την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έφτασε στο 3-0 με το χθεσινό 90-88 επί της Βασκόνια στην Ισπανία. Η Φενέρμπαχτσε περιμένει τον νικητή των αναμετρήσεων Νταρουσάφακα-Ρεάλ,

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter