Μπάσκετ: Πολύτιμο διπλό των Μπακς στο L.A.

Μπάσκετ: Πολύτιμο διπλό των Μπακς στο L.A.

Koμβικής σημασίας νίκη στο κυνήγι μίας θέσης για τα πλέι-οφ του ΝΒΑ πέτυχαν τα ξημερώματα οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Κατέρριψαν μάλιστα και ρεκόρ, αφού το σημερινό 97 – 96 ήταν η πρώτη νίκη επί των ισχυρών Κλίπερς στο Λος Άντζελες, από το 2007.

Ο Γιάννης αστόχησε στο τελευταίο σουτ των Μπακς, 5’’ πριν τη λήξη, αλλά πέτυχε 16 πόντους, με 5/10 σουτ και 6/9 βολές σε 28 λεπτά, ενώ «έγραψε» 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 τάπα, προϊόν της καλής του άμυνας απέναντι στον εκρηκτικό Μπλέικ Γκρίφιν.

Οι Μπακς βρίσκονται πια στην 7η θέση της ανατολικής περιφέρειας με 33 νίκες και 34 ήττες και ελπίζουν να μείνουν στην προνομιούχο οκτάδα ως το νήμα, αλλά καλούνται να παίξουν εκτός έδρας τα 5 από τα τελευταία 15 παιχνίδια τους, αρχής γενομένης από τα ραντεβού με τους Λέικερς (Παρασκευή) και τους Ουόριορς (Σάββατο). Η 6η της Ανατολής Ιντιάνα έχει ρεκόρ 35-33, ενώ ακολουθούν το Ντιτρόιτ (33-35), το Μαϊάμι (33-35) και το Σικάγο (32-36).

Ο Αντετοκούνμπο παραμένει στο Τop-20 στους πόντους, τα ριμπάουντ, τα κλεψίματα, τις τάπες και τις ασίστ. Ουδείς παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ έχει πετύχει ανάλογο κατόρθωμα σε βάθος ολόκληρης σεζόν. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter