Μπάσκετ: Σάρωσε και το «Παλάου Μπλαουγκράνα» ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Σάρωσε και το «Παλάου Μπλαουγκράνα» ο Ολυμπιακός

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης παραμένει ο Ολυμπιακός, μετά τη 12η νίκη του χθες, στη Βαρκελώνη, για την Ευρωλίγκα του μπάσκετ. Οι δύο βολές του Βαγγέλη Μάντζαρη, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη καθόρισαν το νικητήριο αποτέλεσμα (67 – 69) επί της Μπαρτσελόνα, για την 17η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, ενώ οι Καταλανοί του Γιώργου Μπαρτζώκη βλέπουν τον αποκλεισμό κατάματα, καθώς μετρούν 7 νίκες και 10 ήττες.

Κορυφαίος του Ολυμπιακού και του αγώνα ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, που απόντος του Σπανούλη, ανέλαβε το ρόλο του ηγέτη. Ο διεθνής φόργουορντ μέτρησε 16 πόντους με 3/5 βολές, 5/10 δίποντα, 1/5 τρίποντα, κατέβασε 9 ριμπάουντ και είχε 20 στην αξιολόγηση.

Πολύ καλός ήταν επίσης ο Λοτζέσκι (11 πόντοι), ο Παπανικολάου (8 πόντοι) έδωσε μεγάλη ενέργεια στην τρίτη περίοδο, σκοράροντας δύο τρίποντα κι ένα δίποντο και ο Γουότερς έκανε πολύτιμη δουλειά, προσφέροντας οκτώ πόντους και οργανώνοντας το παιχνίδι.

Από την Μπαρτσελόνα, ο Κόπονεν ήταν ο παίκτης που πήγε να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό, σκοράροντας 16 πόντους, ενώ ο Ράις είχε 15, αλλά με 6/16 σουτ και έχασε την τελευταία επίθεση του αγώνα και μαζί την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 33-29, 54-56, 67-69

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter