Μπάσκετ: Το ξέσπασμα των «αδικημένων»

Μπάσκετ: Το ξέσπασμα των «αδικημένων»

Mε βραδιά ρουτίνας συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην Α1 μπάσκετ οι δύο «αιώνιοι», λίγο πριν πέσουν στη διπλή μάχη της ευρωπαϊκής διαβολοβδομάδας.

Στο 89-52 του Παναθηναϊκού επί του νεοφώτιστου Φάρου στη Λάρισα, ξεχωριστής αναφοράς αξίζει μόνο το μικροεπεισόδιο που προκάλεσε ο Νίκος Παππάς, όταν ειρωνεύτηκε ανοιχτά τον Ομοσπονδιακό προπονητή (και ταυτόχρονα τεχνικού της θεσσαλικής ομάδας) Θανάση Σκουρτόπουλο, με αφορμή τον αποκλεισμό του από την Εθνική ομάδα. Ο τελευταίος δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό. Ο Παππάς και ο Ντένμον πέτυχαν από 15 πόντους για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δοκιμάζεται την Τετάρτη στη Μόσχα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εξίσου εύκολα τα Τρίκαλα στο ΣΕΦ με 86-51, μολονότι έπαιξε χωρίς τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Μάντζαρη. Ο επίσης αποκλεισμένος από την Εθνική Δημήτρης Αγραβάνης ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, με 20 πόντους. Ο Ολυμπιακός παίζει μεθαύριο με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Ο πρωταγωνιστής της 3ης αγωνιστικής ήταν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος πέτυχε το τρίποντο της νίκης για τον ΄Αρη στο Λαύριο (70-71) και αφιέρωσε το κατόρθωμα στη μνήμη του πατέρα του. Η ΑΕΚ νίκησε το Ρέθυμνο με 81-74, ο Κόροιβος τον Κολοσσό 79-76, ο αήττητος Προμηθέας πέρασε από τη Νέα Σμύρνη με 87-80, ενώ ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη νίκη του, με θύμα την Κύμη (94-83).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter