Mπάσκετ: Χλιαρή καταδίκη από τον Ολυμπιακό

Mπάσκετ: Χλιαρή καταδίκη από τον Ολυμπιακό

«Μία εξαιρετικά μεμονωμένη μερίδα ατόμων» προκάλεσε, σύμφωνα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τα επεισόδια και την προσωρινή διακοπή του χθεσινού, 5ου τελικού της Α1 μπάσκετ.

Η ανακοίνωση καταδίκης εκδόθηκε με καθυστέρηση 17 ωρών και απομονώνει τους ταραξίες, συγχαίροντας, ταυτόχρονα, εκείνους που αρνήθηκαν τη συμμετοχή στα έκτροπα. Το ακριβές κείμενο έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά μίας εξαιρετικά μεμονωμένης μερίδας ατόμων, οι οποίοι προέβησαν χθες σε ενέργειες που δεν ταιριάζουν στη φήμη και την ιστορία της ομάδας μας.

Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε θερμά τη συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων μας που βρέθηκαν χθες στο Σ.Ε.Φ., για τη συγκλονιστική (και κόσμια) υποστήριξή τους στην ομάδα μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς και για το γεγονός ότι εκκένωσαν άμεσα το γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα μας να αποφύγει τυχόν δυσμενέστερες συνέπειες».

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να εξυβρίζει τους διαιτητές του αγώνα λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στον αγωνιστικό τομέα, θεωρείται βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν από την ομάδα οι Λοτζέσκι, Χάκετ, Γιανγκ, Ουότερς. Ερωτηματικό παραμένει ο ακριβοπληρωμένος Γκριν, ενώ θα μείνουν εκτός απροόπτου οι Μιλουτίνοφ, Μπιρτς.

Προτεραιότητα θα δοθεί από τη διοίκηση στην ανανέωση των συμβολαίων των (ελεύθερων) Πρίντεζη, Μάντζαρη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μολονότι η αποτυχία στους τελικούς της Α1 μείωσε τους υποστηρικτές του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter