Μπεν Άφλεκ: Μετακομίζει γιατί χωρίζει

Μπεν Άφλεκ: Μετακομίζει γιατί χωρίζει

Μετακομίζει γιατί τελικά χωρίζει ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Παρότι οι φήμες το τελευταίο διάστημα ήθελε το διάσημο ζευγάρι να τα βρίσκει και τελικά να μην χωρίζει, φαίνεται αυτό να μην ισχύει αφού στα μέσα Απριλίου ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για αγεφύρωτες διαφορές και ο φωτογραφικός φακό εντόπισε άντρες μεταφορικής εταιρείας να κουβαλάνε τα υπάρχοντά του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 12 χρόνια και πλέον ο Άφλεκ αποφάσισε να μεταφέρει τα πράγματά του σε νέο σπίτι, ύστερα από δύο χρόνια που είναι σε διάσταση και έμειναν κάτω από την ίδια στέγη μαζί με τα παιδιά τους Βάιολετ, Σεραφίνα και Σάμουελ.

Τώρα, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Μπεν Άφλεκ, που όλο αυτό το διάστημα έμεινε στον ξενώνα του σπιτιού του είναι «έτοιμος να προχωρήσει» τη ζωή του καθώς ήδη βλέπει κάποια άλλη γυναίκα.

Βέβαια θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι την έκδοση του διαζυγίου του, καθώς η διαδικασία μοιράσματος της κοινής τους περιουσίας θα πάρει αρκετό χρονικό διάστημα, αφού δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Την είδηση του χωρισμού, ακολούθησε η αποκάλυψε ότι ο 44χρονος ηθοποιός δίνει μάχη για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Μάλιστα με μία του εξομολόγηση, ένα μήνα πριν καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, είχε ευχαριστήσει την 45χρονη Τζένιφερ για την συμπαράσταση της στον αγώνα που έδινε για να νικήσει τον εθισμό στο αλκοόλ.

Το διαζύγιο του Άφλεκ και της Γκάρνερ αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου έξι μήνες.

(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter