Μπέσνικ Χάσι: «Πρώτος στόχος είναι να μπει ο Ολυμπιακός στους ομίλους»

Μπέσνικ Χάσι: «Πρώτος στόχος είναι να μπει ο Ολυμπιακός στους ομίλους»

«Έρχομαι με μεγάλες φιλοδοξίες και πρώτο στόχο να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Ξέρω πως ένας από τους λόγους που επιλέχθηκα ήταν η εμπειρία μου στα προκριματικά, τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής».

Διαβασμένος και πλέκοντας το εγκώμιο του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε στην σημερινή επίσημη παρουσίαση του, ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μπέσνικ Χάσι. Ο Αλβανός τεχνικός επεσήμανε ότι θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και κυρίως ότι θα δώσει σε όλους τους παίκτες του, αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξουν ότι αξίζουν να μείνουν στο λιμάνι…

«Μιλήσαμε πολύ τις τελευταίες μέρες με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ξέρω πως πολλοί δημοσιογράφοι προσπάθησαν να μιλήσουν μαζί μου, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως είναι η πρώτη φορά που μιλώ δημοσίως. Ίσως κάποιοι ονειρεύτηκαν πως τους μίλησα. Δεν έδωσα κάποια συνέντευξη. Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, πως τώρα μιλάω για πρώτη φορά» δήλωσε αρχικά ο Χάσι και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Τον αντιμετώπισα δύο φορές με την Άντερλεχτ και αντιλήφθηκα το μεγαλείο του και την ατμόσφαιρα του γηπέδου, σε σημείο που κάποιοι παίκτες μου φοβήθηκαν. Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έκανε την τιμή να με επιλέξει».

Στη συνέχεια ο Αλβανός τεχνικός, τόνισε: «Ξέρω πολύ καλά τον Ολυμπιακό, είχα δει έξι αγώνες πριν τις επαφές και αρκετούς ακόμη μετά. Γνωρίζω τους παίκτες καλά. Είχα συζητήσεις με τον Ουσίγιος, τον Κοβάσεβιτς και τον Μοντέστο για όλους τους παίκτες και για τους δανεικούς. Όλοι οι παίκτες θα έχουν ίσες ευκαιρίες. Κάποιοι διεθνείς θα ενσωματωθούν καθυστερημένα κι έτσι κάποιοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να γίνουν μέλη του ρόστερ. Θα πάρω και τέσσερις παίκτες από τις ακαδημίες για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Θέλω να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Προσπαθούμε και θα δούμε πόσο γρήγορα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές. Οι προπονητές είμαστε παράξενοι άνθρωποι, θέλουμε όλους τους παίκτες από την πρώτη ημέρα, αλλά δεν είναι εύκολο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Όμως υπάρχει η φιλοδοξία από όλους να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό για να έχουμε την ομάδα μας όσο πιο έτοιμη γίνεται στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς, στις 26 ή 27 Ιουλίου»

Όσον αφορά στις μεταγραφές ο Χάσι ανέφερε: «Πρώτα θα δούμε τι υπάρχει στην ομάδα και θα γνωρίσουμε και τους υπόλοιπους παίκτες. Ξέρουμε καλά τις θέσεις στις οποίες χρειαζόμαστε ενίσχυση κι έχουμε αποφασίσει. Το πιο σημαντικό είναι ότι τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση τις ξέρουν οι συνεργάτες μου. Το να πούμε ότι θέλουμε ενίσχυση εδώ ή εκεί, δεν έχει νόημα, δεν θα βοηθήσει σε κάτι, θα ανοίξουμε συζήτηση χωρίς να έχει ουσία. Γνωρίζουμε καλά τη δουλειά μας και τις ανάγκες της ομάδας. Θα πρέπει να βρούμε παίκτες το συντομότερο δυνατό. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά το πιο σημαντικό ματς είναι στις 26-27 Ιουλίου. Γι’ αυτό θέλω να έχω την ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται και με το μεγαλύτερο δυνατό κίνητρο για τα προκριματικά. Δεν είναι εύκολη η προετοιμασία για αυτά τα ματς. Ακόμη και τα φιλικά που θα δώσουμε θα είναι σαν τα ματς των προκριματικών. Έχουμε πολλούς διεθνείς που θα ενσωματωθούν, αλλά θα έχουν αρκετό χρόνο για να είναι έτοιμοι».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter