«Μπηχτές» Γιαννάκη κατά Βασιλακόπουλου: «Πρέπει να υπάρξει αλληλοσεβασμός»

«Μπηχτές» Γιαννάκη κατά Βασιλακόπουλου: «Πρέπει να υπάρξει αλληλοσεβασμός»

Μετά τον Νίκο Γκάλη, ήρθε η σειρά του Παναγιώτη Γιαννάκη να τοποθετηθεί δηκτικά ενάντια στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους απουσίασε από την προχθεσινή εκδήλωση για την επέτειο των 30 χρόνων από τον τελικό του Ευρωμπάσκετ ’87.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, ο αρχηγός της τότε Εθνικής (και επί σειρά ετών Ομοσπονδιακός προπονητής, αργότερα) επιβεβαίωσε το θρυλούμενο, ότι η απουσία του οφειλόταν στην απόφαση της ΕΟΚ να αναβάλει τουρνουά (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στον Δήμο Ευρώτα) όπου ο ίδιος επρόκειτο να τιμηθεί. “Τελικά νομίζω ότι κάτι πρέπει να αλλάξει”, ήταν η κατακλείδα του.

Ακολουθούν οι δηλώσεις Γιαννάκη:

“Ο Νίκος τα είπε πολύ δηκτικά, γιατί καταλαβαίνει τι γίνεται. Η ομοσπονδία έχει έναν δικό της τρόπο να βλέπει τα πράγματα, αν και δε μου αρέσει να συζητάμε για εκείνα που δεν βοηθάνε το μπάσκετ να βρίσκεται στο επίπεδο που πραγματικά εκτοξεύτηκε το 1987. Για να αλλάξουν τα δεδομένα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός, άσχετα με το τι έχει προσφέρει ο καθένας στο μπάσκετ. Αν είναι ο κυρ-Βαγγέλης που μου έδωσε τη μπάλα στον Πλάτωνα για να ξεκινήσω με το μπάσκετ, πρέπει να τον σέβομαι απεριόριστα και να τον τιμώ. Το ίδιο ισχύει και για τον οποιοδήποτε, κατά την άποψή μας, κορυφαίο του μπάσκετ.

Αυτός ο σεβασμός νομίζω δεν υπάρχει και κυρίως αισθανόμουν ότι εξ’ ανάγκης μου εστάλη η πρόσκληση. Όταν έχει ξανασυμβεί να βρεθούμε στην ίδια εκδήλωση για να τιμηθώ για την παρουσία μου στο μπάσκετ, έχει δημιουργηθεί αναταραχή και αναβολή. Οπότε αισθανόμουν λίγο ότι αν ξαναεμφανιστώ, μήπως γίνει πάλι καμιά αναβολή. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω να συζητάω για αυτό, απλά το αναφέρω όσο μπορώ με τη μεγαλύτερη σεμνότητα, γιατί δεν έχω μάθει στη ζωή μου να απαιτώ και να ζητώ κάτι” .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter