Μπιγιονσέ: Το πάρτι για την άφιξη των διδύμων!

Μπιγιονσέ: Το πάρτι για την άφιξη των διδύμων!

Λίγο πριν την άφιξη των διδύμων, φίλοι και συγγενείς της βασίλισσας της ποπ είχαν την ευκαιρία να της ευχηθούν σε πάρτι που διοργάνωσε.

Ιδιαίτερα υπερήφανη η μητέρα της Μπιγιονσέ, ανήρτησε βίντεο στο Instagram στο οποίο φαίνονται καλεσμένοι να δίνουν συγχαρητήρια στην κόρη της.

Οι φωτογραφίες όμως που ανέβασε η ίδια η Μπιγιονσέ στο instagram από το πάρτι έφτασαν σχεδόν τα δύο εκατομμύρια likes μέσα σε σχεδόν πέντε ώρες. Συνολικά ανέβασε τρεις φωτογραφίες. Στη μία είναι μόνη της και επιδεικνύει την μεγάλη κοιλιά της, πάνω στην οποία υπάρχουν ζωγραφισμένα σχέδια με χένα. Στις άλλες δύο είναι μαζί με τον σύζυγό της Jay Z και ποζάρουν ευτυχισμένοι, πριν υποδεχθούν τα δύο νέα μέλη της οικογένειάς τους.

Το παρόν στο πάρτι έδωσαν και τα δύο άλλα πρώην μέλη του συγκροτήματος Destiny’s Child που διαλύθηκε. Παρά το γεγονός ότι τώρα οι τρεις τραγουδίστριες ακολουθούν ξεχωριστές καριέρες, έχουν παραμείνει φίλες και μάλιστα έχουν επανενωθεί και κάποιες φορές για να τραγουδήσουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

https://www.instagram.com/p/BUVYT0klrEa/

https://www.instagram.com/p/BUXxDb0grod/

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

https://www.instagram.com/p/BUXxFs4AAQJ/

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

https://www.instagram.com/p/BUXxGkogkke/

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter