Μπολτ: «Τα ρεκόρ μου θα αντέξουν άλλα 15-20 χρόνια»

Μπολτ: «Τα ρεκόρ μου θα αντέξουν άλλα 15-20 χρόνια»

Σε αγωνιστική σύνταξη πια, αφού κέρδισε ό,τι υπήρχε για να κατακτηθεί, ο Γιουσέιν Μπολτ απολαμβάνει το ένδοξο παρελθόν και πιστεύει πως τα ρεκόρ του θα μείνουν ακατάρριπτα για δεκαετίες.

Μοναδικός σπρίντερ στην ιστορία του Αθλητισμού που κρέμασε στο στήθος το χρυσό στα 100 και 200 μέτρα σε τρεις συνεχείς διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, ο Μπολτ κατέχει επίσης το παγκόσμιο ρεκόρ στις δύο αποστάσεις (9″58, 19″19), έχοντας σημειώσει και τις δύο επιδόσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, το 2009.

«Νομίζω ότι θα διαρκέσουν… λίγο» δήλωσε με χιούμορ ο Τζαμαϊκανός θρύλος στη διάρκεια διαφημιστικής εκδήλωσης στην Ιαπωνία. «Η εποχή μας, με αθλητές όπως οι Γιόχαν Μπλέικ, Τζάστιν Γκάτλιν και Ασάφα Πάουελ ήταν η καλύτερη και, αν μη τι άλλο, δεν προβλέπω να ξεπεραστεί αυτή την περίοδο. Έτσι, πιστεύω ότι οι επιδόσεις μου θα διαρκέσουν τουλάχιστον άλλα 15-20 χρόνια», πρόσθεσε.

Όσο για το ενδεχόμενο μιας επιστροφής του, όπως πρότεινε πρόσφατα ο Τζάστιν Γκάτλιν που του «έκλεψε» το χρυσό στο Λονδίνο, ο Μπολτ απέκλεισε το ενδεχόμενο. «Μετά από όλα όσα έκανα και ήθελα να πετύχω, δεν υπάρχει λόγος», απάντησε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter