Μπράβο Θάνο Τζήμερε, τώρα σε υμνούνε και οι φασίστες

Μπράβο Θάνο Τζήμερε, τώρα σε υμνούνε και οι φασίστες

Μετά τους κάθε λογής «ταλιμπάν» του νεοφιλελευθερισμού και οπαδούς του κοινωνικού δαρβινισμού, ήρθε η ώρα για τον Θάνο Τζήμερο να λάβει τα εύσημα και από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

H ανιστόρητη αντικομουνιστική έκθεση ιδεών που δημοσίευσε υπό τον τίτλο «το εθνικό έγκλημα που βαφτίσαμε εθνική αντίσταση», στην οποία ο Τζήμερος προβαίνει σε ένα άνευ προηγουμένου «ξέπλυμα» των ναζί και των συνεργατών του, βρήκε τη θέση της στο site της Χρυσής Αυγής ethnikismos.net.

«Ήρθε νομίζω η εποχή να το πούμε ξεκάθαρα: οι ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων των Ναζί ήταν οι αυταποκαλούμενοι “αντάρτες”», ανέφερε μεταξύ άλλων στο «πόνημά» του, ενώ ο ξεκαθάριζε ότι δεν εξισώνει τους ναζί με τους αντάρτες καθώς θεωρεί «τις πράξεις των “αντιστασιακών” χειρότερες».

Είναι λογικό τα φληναφήματα του Τζήμερου να εξάπτουν τους χρυσαυγίτες, οι οποίοι μιλούν με θαυμασμό για «τον μόνο κεντροδεξιό (sic) που δε μασάει τα λόγια του και τολμάει να λέει μεγάλες αλήθειες σε ζητήματα που είναι ‘’ταμπού’’ για την ψοφοδεξιά των Κούληδων, των Μπουμπουκοβορίδηδων και λοιπών μπούληδων, όπως για την δήθεν ‘’εθνική αντίσταση’’ των εαμοβουλγάρων…»

Συγχαρητήρια Τζήμερε, τώρα σε υμνούνε και οι φασίστες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter