ΝΔ: Ανανέωση ή ανακύκλωση;

ΝΔ: Ανανέωση ή ανακύκλωση;

Αντιδράσεις αλλά και θυμηδία προκαλούν ορισμένες από τις κινήσεις ανανέωσης της ΝΔ που επιχειρεί το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τοποθέτηση του Βασίλη Σπανάκη στη θέση του Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων του κόμματος, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε υπόθεση λαθροχειρίας στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, μέλος της ΔΑΚΕ προσπάθησε να ψηφίσει για λογαριασμό τού τότε γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, Βασίλη Σπανάκη, ενώ ο ίδιος είχε ήδη ψηφίσει. Μάλιστα, επικράτησε τόση ένταση στο συνέδριο που κλήθηκε η αστυνομία και το μέλος της ΔΑΚΕ συνελήφθη με την αυτόφωρο διαδικασία.

Ο κ. Σπανάκης, αν και είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξή του στο περιστατικό, είχε τότε υποβάλει την παραίτησή του και σύμφωνα με πληροφορίες κατ’ απαίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σήμερα, όμως, ο πρόεδρος της ΝΔ τον έχρισε Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων του κόμματος.

«Κανένας ¨άριστος¨ δεν χάνεται» ήταν το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον διορισμό Σπανάκη στο νέο του πόστο. Και προσθέτει ότι προσόντα «όπως η λαθροχειρία και η πλαστοπροσωπία σε εκλογές της ΑΔΕΔΥ, θεωρούνται από τον κ. Μητσοτάκη απαραίτητα προσόντα ενός καλού βιογραφικού»… Η Κουμουνδούρου αναρωτιέται, μάλιστα, αν έτσι ονειρεύεται ο κ. Μητσοτάκης να κυβερνήσει: «με ψέματα, λαθροχειρίες και καλπονοθείες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter