ΝΔ: Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξαπατήσει τους συνταξιούχους με την 13η σύνταξη

ΝΔ: Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξαπατήσει τους συνταξιούχους με την 13η σύνταξη

Για εξαπάτηση κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ.

 Πιο συγκεκριμένα η αντιπολίτευση αναφέρει πως η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά επιχειρεί να παραπλανήσει τους πολίτες μιλώντας για 13η σύνταξη,ενώ στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα εφάπαξ βοήθημα σε συνταξιούχους, με σύνταξη κάτω των 850 ευρώ το μήνα και προσθέτει πως η κυβέρνηση δίνει αυτό το βοήθημα χωρίς καμία κοινωνική και οικονομική λογική αναπτυξιακού χαρακτήρα.

«Το κάνει για μικροκομματικούς λόγους, για να υποβοηθήσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανισθούν στις περιφέρειές τους τις ημέρες των γιορτών. Στοχεύει, επίσης, στη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα των συνταξιούχων, οι οποίοι, έως τώρα, στη μεγάλη πλειονότητά τους, αντιμετωπίζουν με απαξίωση τον κ. Τσίπρα», συνεχίζει η Πειραιώς υπογραμμίζοντας πως οι συνταξιούχοι, όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες, είναι θύματα μιας δογματικής πολιτικής υπερφορολόγησης, που καταστρέφει την οικονομία.

Σημειώνει επίσης επ’ αυτού ότι μεγάλο τμήμα των συνταξιούχων υπέστη επίσης την απώλεια του ΕΚΑΣ και επομένως, η κυβέρνηση, τους έχει προκαλέσει πολλαπλάσια απώλεια εισοδήματος σε σχέση με το «αντίδωρο» που τους δίνει.

«Αποτέλεσμα αυτής της υπερφορολόγησης είναι αυτό το μέρισμα και όχι αποτέλεσμα ανάπτυξης», συμπληρώνει η ΝΔ η οποία αναφέρει παράλληλα πως θα υπερψηφίσει τη διάταξη αυτή με την οποία, έστω και προσωρινά, και για μία μόνο φορά, δίνεται μια ενίσχυση στους συνταξιούχους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter