Ν.Δ.: «Ιδεοληπτική» η κυβέρνηση λόγω κρατικοποίησης της ΟΑΣΘ

Ν.Δ.: «Ιδεοληπτική» η κυβέρνηση λόγω κρατικοποίησης της ΟΑΣΘ

Με ειρωνείες, προσωπικές επιθέσεις και… περίσσιο φιλελεύθερο μένος για την κρατικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και τις αλλαγές στην Παιδεία, που μεταξύ άλλων ξαναδίνουν λόγο στους φοιτητές και επαναφέρουν το πανεπιστημιακό άσυλο, αντέδρασε η ΝΔ στο non paper Μαξίμου για το κυβερνητικό – νομοθετικό έργο.

Με ανακοίνωση –απάντηση στις διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου, η Ν.Δ. αφού κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είναι «εκτός τόπου και χρόνου» και ιδεοληπτική γιατί κρατικοποιεί τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης , καταλήγει:

«Πράγματι, σπουδαίο έργο…

Τουλάχιστον οι Έλληνες αισθάνονται ανακούφιση, γιατί από το Σεπτέμβριο αρχίζουν οι πτήσεις της διαστημικής εταιρείας του κ. Παππά». Ο καθένας με τα όπλα του…

Αναλυτικά , η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

«Η Κυβέρνηση εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς την παραμικρή επαφή με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, έχει το θράσος να “διαφημίζει” με δεκασέλιδο non paper το νομοθετικό της έργο.

• Στο Υπουργείο Εσωτερικών και στους Ο.Τ.Α. προετοιμάζουν με ιδιαίτερο ζήλο ρουσφέτια, ανορθολογικές προσλήψεις και αλόγιστες δαπάνες των χρημάτων των φορολογουμένων.

• Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κρατικοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) με περίσσευμα ιδεοληψίας.

• Στο Υπουργείο Παιδείας, γυρνούν στην άκρατη κομματικοποίηση και υποβάθμιση των Πανεπιστημίων μας και παίζουν με την αγωνία χιλιάδων οικογενειών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

• Στο Υπουργείο Υγείας, η κατάρρευση του δημοσίου συστήματος Υγείας είναι, δυστυχώς, πασιφανής.

Πράγματι, σπουδαίο έργο…

Τουλάχιστον οι Έλληνες αισθάνονται ανακούφιση, γιατί από το Σεπτέμβριο αρχίζουν οι πτήσεις της διαστημικής εταιρείας του κ. Παππά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter