ΝΔ: Ο ….ποινικός κώδικας δείχνει κυβερνητικές ευθύνες

ΝΔ: Ο ….ποινικός κώδικας δείχνει κυβερνητικές ευθύνες

Τη γραμμή που χάραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης , όταν αναφερόμενος στα «διαχρονικά εγκλήματα» που έχουν γίνει στην Δυτική Αττική, μίλησε ταυτόχρονα για την ««εξ΄ ορισμού ευθύνη της κυβέρνησης», ανέλαβε να αναδείξει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

Στις συσκέψεις της Πειραιώς κρίθηκε ότι δεν θα ήταν σκόπιμο ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης να εκτεθεί πολιτικά για το συγκεκριμένο θέμα, δεδομένων και των «διαχρονικών ευθυνών»…

Ψηλαφώντας λοιπόν τον ποινικό κώδικα ,ο κ. Τζαβάρας απέδωσε στην κυβέρνηση ποινικές ευθύνες και ηθική αυτουργία. Κατά τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», εστίασε στο άρθρο 15 που όπως , υποστήριξε «μιλάει για την ηθική ευθύνη και την ποινική μεταχείριση, που έχουν όσοι έχοντας την ιδιαίτερη νομική υποχρέωση να αποτρέπουν ένα αποτέλεσμα, παραλείπουν να κάνουν το καθήκον τους και θεωρούνται αυτουργοί».

«Αφού κυβερνά το παρόν αυτού του τόπου πρέπει να αναλάβει και τις ποινικές ευθύνες και τις πολιτικές και τις διοικητικές και τις αστικές ευθύνες» δήλωσε ο Κ. Τζαβάρας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter