ΝΔ: Ο Τσίπρας ταυτίζεται με Καμμένο

ΝΔ: Ο Τσίπρας ταυτίζεται με Καμμένο

Πάτημα στην ανακοίνωση του Μαξίμου με την οποία ζητά να απαντήσει η ΝΔ εάν επιθυμεί να υπερασπιστεί συγκεκριμένο επιχειρηματία που εμπλέκεται στην υπόθεση Νoor 1, βρήκε η αξιωματική αντιπολίτευση για να ‘δείξει’ τον Πρωθυπουργό στην υπόθεση Καμμένου.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει την ουσία του μείζονος πολιτικού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο», αναφέρει , σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. Καταλήγει δε ότι «είναι σαφές πλέον ότι δεν πρόκειται για αναγκαία συμμαχία, αλλά για πλήρη πολιτική, ηθική και αισθητική ταύτιση».

Κάνοντας λόγο για «χυδαίους και ανόητους υπαινιγμούς» του Μαξίμου , η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί για μια ακόμη φορά τον Πρωθυπουργό για ….καρεκλολαγνεία.

«Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι η παρέα του Μαξίμου, προκειμένου να κρατήσει τις καρέκλες της ανέχεται και επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου, το ήθος και το ύφος που συνοδεύει τη δημόσια παρουσία του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ενδιαφέρον έχει ότι, στη σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ ιεραρχεί τρίτο στη σειρά το ζήτημα της εμπλοκής του κ. Καμμένου σε συνομιλία με κατάδικο ύστερα από το θέμα που θίγει για «παραβίαση των στρατιωτικών κανονισμών και νόμων» και για «χυδαιότητα της συμπεριφοράς του» έτσι όπως εκδηλώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά με τη συμπεριφορά του κ .Καμμένου ως υπουργού Εθνικής Άμυνας η ΝΔ έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση που θα συζητηθεί τη Δευτέρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter