Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Ολυμπιακό

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Ολυμπιακό

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, με έναν αγώνα περισσότερο όμως από τους “διώκτες” τους, ΑΕΚ και Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης, όπως απέδειξε κι απόψε παραχωρώντας ισοπαλία (που ήταν σαν ήττα) στο άδειο γήπεδό του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 1-1, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από τα πέναλτι του Μανιά στο 55΄ και του Τζούρτζεβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο πρωταθλητής μετρά ήδη τέσσερις χαμένους βαθμούς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές κι αυτό προοιωνίζεται εξελίξεις, αφού η εικόνα των «ερυθρόλευκων», από τον αγώνα με τη Λαμία κι ένθεν, είναι απογοητευτική. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας είχε δύο καλές ευκαιρίες να κάνει το 0-2, ενώ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Πρίγιοβιτς στο 75΄.

Την πρώτη νίκη του στην εφετινή Super League πανηγύρισε σήμερα ο Λεβαδειακός. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 1-0 της Ξάνθης στη Λιβαδειά, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 4ης αγωνιστικής, και έβαλαν ένα τέλος στο σερί των τριών ισοπαλιών που είχαν στο πρωτάθλημα. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους, οι οποίοι υποχρέωσαν την Ξάνθη στην πρώτη ήττα της, πέτυχε στο 3ο λεπτό με πέναλτι ο Μπραντάο.

Τα “ζευγάρια” της 4ης αγωνιστικής

Λεβαδειακός-Ξάνθη 1-0

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/9

16:00 Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης

18:15 Πλατανιάς-Κέρκυρα

18:15 ΑΕΛ-Ατρόμητος

20:30 Λαμία-ΑΕΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/9

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγ.)

Ολυμπιακός 8 (4 αγ.)

ΠΑΟΚ 8 (4 αγ.)

ΑΕΚ 7

Πανιώνιος 7

Λεβαδειακός 6 (4 αγ.)

ΠΑΣ Γιάννινα 5

Ξάνθη 5 (4 αγ.)

Λαμία 4

Ατρόμητος 3

Κέρκυρα 3

Παναιτωλικός 2 (4 αγ.)

Πλατανιάς 2

Απόλλων Σμύρνης 2

Αστέρας Τρίπολης 2 (4 αγ.)

Λάρισα 1

Παναθηναϊκός 0

* Ο Παναθηναϊκός έχει -2 βαθμούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter