Νέα BMW X4 (video)

Νέα BMW X4 (video)

Ταξίδι «κορυφής» από το Μόναχο με προορισμό το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η νέα BMW X4 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 9.0 –5.4 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 209 –142 g/km) κάνει επίδειξη ισχύος πριν την επίσημη παρουσίασή της στο 88ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αφού θα ταξιδέψει από Μόναχο μέσω Νταβός προς Γενεύη, για να γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της.

Όλοι οι σταθμοί από όπου θα περάσει στο πρώτο της ταξίδι, σχεδιάστηκαν για να αναδείξουν τα δυνατά σημεία της νέας BMW X4. Πρώτος σταθμός στο road book είναι το Πέρασμα Flüela. Σ’ αυτή την ορεινή και γεμάτη στροφές διαδρομή που διασχίζει τις Ελβετικές Άλπεις σε υψόμετρο 2.383 m πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, η νέα BMW X4 αναμένεται να συναντήσει χιόνι βάθους άνω του ενός μέτρου.


Σε τέτοιες ακραίες καιρικές συνθήκες, η δεύτερη γενιά του μοντέλου της BMW μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυναμικές ικανότητες που διαθέτει. Το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive, στάνταρ σε όλα τα μοντέλα, κάνει την BMW X4 εξαιρετικά ευέλικτη και σπορ. Η τελευταία έκδοση του συστήματος χαρακτηρίζεται από μειωμένο βάρος και βελτιστοποιημένη απόδοση. Επιπλέον, ο ακριβής ηλεκτρονικός έλεγχος εγγυάται σπορ κατανομή ισχύος, σε κλασικό στυλ BMW. Στις συνεχόμενες και χιονισμένες φουρκέτες του Flüela Pass, το xDrive που μεταφέρει περισσότερη ισχύ στους πίσω τροχούς, θα βρίσκεται στο στοιχείο του.

Με χαμηλότερο κέντρο βάρους συγκριτικά με του προηγούμενου μοντέλου και μείον 50 κιλά από το συνολικό βάρος, οι ισχυροί κινητήρες υπόσχονται ακόμα καλύτερη συμπεριφορά και συναρπαστική οδηγική απόλαυση.

Ο τελικός σταθμός του πρώτου ταξιδιού είναι η Λίμνη της Γενεύης. Οι ακτές της μεγαλύτερης λεκάνης γλυκού νερού στην Ευρώπη με φόντο το θεαματικό Mont Blanc είναι το τέλειο σκηνικό για να προβληθεί η γοητεία της νέας BMW X4. Το ήδη σπορ εξωτερικό έχει αποκτήσει μία πολύ πιο αθλητική και ώριμη εμφάνιση στο νέο μοντέλο. Αυτό οφείλεται μεταξύ άλλων στο αυξημένο κατά 8 cm περίπου μήκος του αυτοκινήτου, στο αισθητά φαρδύτερο μετατρόχιο και στην απαλή καμπύλη της οροφής. Όλα αυτά κάνουν τη νέα BMW X4 πραγματικά εντυπωσιακή μπροστά σ’ αυτό το εκθαμβωτικό τοπίο. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 8 Μαρτίου, η BMW X4 θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, την ημέρα που θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό.

Η νέα BMW X4 θα αντικαταστήσει το προηγούμενο μοντέλο, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία από το 2013 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Περίπου 200.000 μονάδες αυτού του Sports Activity Coupé πουλήθηκαν σε λιγότερο από πέντε χρόνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter